De visie van Vincent

Vincent heeft veel ervaring als AFAS-consultant. Hij houdt zich bij Conclusion AFAS Solutions bezig met projecten als deliverymanager en met het verder ontwikkelen van de dienstverlening van Conclusion AFAS Solutions. Hieronder lees je meer over Vincent. Hij deelt zijn visie op wat hij heeft gezien en meegemaakt in de AFAS-wereld. 

1 maart 2022   |   Nieuws   |   Door: Vincent Smit en Anne Miessen

Deel

Conclusion AFAS Solutions
Eerst even over Vincent zelf

"Ik woon met mijn gezin in Almelo. In mijn vrije tijd ga ik graag naar muziekfestivals en sport ik graag. Verder ben ik nieuwsgierig naar de wereld, ik ben altijd bezig met het ontdekken van wat er speelt en hoe ik kan inspelen op actualiteiten. Zo ben ik inmiddels alweer een tijd ontdekkend in de wereld van crypto.”

Een sterk fundament

"Bij eigenlijk alles wat ik doe, ben ik behoorlijk perfectionistisch. Ik heb een winnaarsmentaliteit. Om maximaal te kunnen presteren zorg ik ervoor dat mijn omgeving optimaal ingericht is, ik creëer als het ware een stevig fundament."

Bij Conclusion AFAS Solutions werkt Vincent ook prestatiegericht aan de dienstverlening.
"We blijven bouwen aan een sterk fundament om de consultants een optimale werkomgeving te bieden. Zo krijgt de klant uiteindelijk de beste prestatie"

Ervaring

"Inmiddels loop ik zo’n 10 jaar rond in de IT en heb ik ervaring opgedaan als zowel klant en leverancier van met name AFAS. In mijn groeipad als consultant heb ik door de jaren heen honderden bedrijven van binnenuit mogen zien en ervaren wat er allemaal komt kijken bij organisaties en verandering. Denk hierbij aan bedrijfscultuur, politieke gevoeligheid, inefficiënte werkwijzen etc."

Principal consultant

"Als Principal Consultant heb ik externe en interne verantwoordelijkheden. Extern ben ik verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de kwaliteit van de dienstverlening bij een deel van onze klanten. Vanuit onze dienstverlening zitten we echt naast de klant, iets waar ik enorm van geniet en wat wezenlijk anders is dan bij andere AFAS partners. We zijn een verlengstuk van de klant en ik ervaar hierbij in veel mindere mate een klant-leverancier relatie. Dit komt de kwaliteit van het werk ten goede. Vanuit Conclusion AFAS Solutions ondersteunen wij bijvoorbeeld onze klanten met workshops ter voorbereiding op AFAS implementaties op procesniveau, tijdens de implementatie met AFAS zijn we het verlengstuk voor onze klant én AFAS. We helpen bij het realiseren van het werk wat benodigd is tijdens de implementatie aan de klantkant. Verder leveren we ook de diensten rondom de functionele implementatie, zoals dataconversies op HR-Payroll en financieel en leveren we verschillende beheer oplossingen."

Intern bij CAS

"Met mijn kennis en ervaring help ik Conclusion AFAS Solutions verder te laten groeien, bijvoorbeeld met het opzetten van nieuwe proposities, de doorontwikkeling van verschillende type dienstverleningen en het delen van mijn kennis en ervaring met collega’s."

Waarom CAS?

"Dat zijn zoveel redenen. Het type klant dat we bedienen vind ik interessant, met het hele ecosysteem bedienen we grote accounts. Het is uniek in de AFAS-markt wat Conclusion kan. Je kunt daarmee echt een totaaloplossing voor klanten aanbieden. Niet alleen een AFAS-inrichting, maar bijvoorbeeld ook een applicatie-landschap bestaande uit een Mendix klantportaal, waar we "onze buren" Conclusion Low Code Company voor inschakelen, of een power BI-oplossing. Maar ook een stukje change, daar is zusterbedrijf Conclusion Consulting in gespecialiseerd. Bij hen ga ik trouwens ook een cursus in change volgen, om te leren en te ervaren wat die training inhoudt, zodat ik daar ook klanten mee kan helpen."

Hoe het tot nu toe bevalt

"Heel goed! Ik voel mij enorm thuis bij Conclusion AFAS Solutions, we hebben een leuk team en er is ruimte voor fun. Ik ben trots op wat onze organisatie te bieden heeft voor zowel de medewerkers als de klanten. Er zit nog veel potentie in om te groeien, ik vind het ontzettend tof om daar aan bij te mogen en kunnen dragen. Het was een moeilijke keuze om de overstap te maken naar Conclusion AFAS Solutions, maar ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet en dankbaar voor de kansen die ik hier krijg."

Kom ook werken bij Conclusion AFAS Solutions

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Conclusion Club
Pingpong pauze Conclusion AFAS Solutions
CAS Kantoordag juli 2020 picknicktafel aan het water Conclusion AFAS Solutions
Teamweekend Conclusion AFAS Conclusion AFAS Solutions
Kantoordag activiteit boogschieten Conclusion AFAS Solutions
AFAS CAS Business Boost breakoutsessie OutSite Thijs

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl