Banktransacties automatisch verwerken

-

24 mei 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

bankkoppeling 111939114033
bankkoppeling 111939114023

AFAS bankkoppeling

Moeten jullie ook iedere keer eerst inloggen bij de bank, daar handmatig de afschriften downloaden om vervolgens deze in te lezen in AFAS? En eerst handmatig betaal- en incasso-opdrachten opslaan vanuit AFAS om vervolgens weer te importeren in het bankpakket?

Met de bankkoppeling van AFAS is dit gehele proces te automatiseren. In de ochtend staan met één druk op de knop alle afschriften voor alle bankrekeningen direct klaar voor verwerking.

Bankieren jullie bij de Rabobank of de ING bank, dan worden de betaal- en incasso-opdrachten ook geautomatiseerd vanuit AFAS naar het bankpakket gestuurd.

Inrichten AFAS bankkoppeling

Het inrichten van deze bankkoppeling kost helemaal niet veel tijd, binnen 2 uur hebben wij dit voor uw organisatie ingericht. En deze 2 uur is snel terugverdiend. Door te werken met de bankkoppeling gaat de verwerking van de bankmutaties een stuk efficiënter en makkelijker. Daarnaast biedt het in geval van betalingen (zowel crediteuren als salaris) ook de veiligheid dat het betaalbestand niet meer handmatig aan te passen is. De controle in het bankpakket met een integriteitskenmerk waarmee het betaalbestand wordt gecontroleerd is in dit geval niet meer nodig.

Dit kunnen wij voor je doen

Als u werkt met de software van AFAS en bankiert bij de Rabobank, ABN AMRO of de ING Bank, is de bankkoppeling te maken.

Wij maken deze koppeling (zowel vanuit AFAS als vanuit het bankpakket) en activeren de bankrekening(en). Daarnaast voegen we in het geval van betalingen en incasso statusinformatie toe aan de verschillende weergaven zodat u de verzendstatus van een betaal-of incasso-opdracht altijd kunt volgen.

Investering AFAS bankkoppeling

De bankkoppeling kunnen wij gemakkelijk en snel voor u op afstand inrichten. We hoeven dus niet bij u op kantoor te komen! Binnen 2 uur hebben we de bankkoppeling ingericht.

Meer weten?

Over onsOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Is jouw organisatie klaar voor meer profijt met Profit?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren.

Jeannette van Delft

Jeannette van Delft

Sales manager
Jeannette van Delft