Integratiespecialisten van de toekomst

De eerste Talent Launch van 2018 is van start gegaan. De kweekvijver voor jonge, ambitieuze mensen die we opleiden tot integratiespecialisten.

1 maart 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Accelerate!

Deel

Traineeship Integration Development

Talent Launch

Vandaag is op het kantoor van Conclusion Accelerate! in Nieuwegein de eerste Talent Launch van 2018 van start gegaan. In zevenenhalve week worden een vrouw en zes mannen klaargestoomd voor hun rol als junior integratiespecialist. Na een succesvolle afronding van het opleidingstraject gaan er een van hen aan de slag bij Conclusion Accelerate, drie bij AMIS en drie bij Virtual Sciences.

De Talent Launch is opgezet omdat we willen investeren in de toekomst om er voor te zorgen dat de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, niet verloren gaat. Het is de kweekvijver voor jonge, ambitieuze mensen die we opleiden in de technologieën die we gebruiken bij onze projecten en volgens de methode die past bij onze manier van werken.

DEELNEMERS

De zeven deelnemers - Timothy Alkemade, Bram de Beer, Sander Cox, Oscar Edel, Corien Gruppen, Kevin Kemkes en Jasper Landa - volgden allemaal een verschillende (bèta-)opleiding, maar hebben een ding gemeen: affiniteit met IT. Naast motivatie en analytisch vermogen, voor ons een zeer belangrijk selectiecriterium. Helemaal ‘IT-vreemd’ zijn ze niet want ze hebben tijdens hun studie of afstuderen allemaal kennis gemaakt met een of meerdere programmeertalen. De ideale basis voor ons opleidingsprogramma.

Deelnemers Talent Launch 2018 integratiespecialisten

Programma

In de eerste vijf weken van de opleiding volgen alle deelnemers hetzelfde programma. Naast algemene zaken als datamodellering, netwerken, operating systems en consulting skills, is er veel tijd ingeruimd voor de technologieën van de (nabije) toekomst. We gaan uitgebreid in op topics als cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure en virtual machines & containers.

De laatste periode van de opleiding volgen de deelnemers verschillende trajecten. De nadruk ligt dan op de technologieën waar ze mee gaan werken bij de Conclusion-organisatie waar ze uiteindelijk in dienst komen. Op 20 april wordt de opleidingsperiode afgesloten en gaan ze als integratiespecialisten bij onze klanten aan de slag.

We wensen Bram, Corien, Jasper, Kevin, Oscar, Sander en Timothy veel succes!