5 jaar aan boord bij Conclusion Accelerate!

Rudy de Wit trad begin 2016 in dienst bij onze integratie club Virtual Sciences. Hij neemt 6 jaar ervaring mee en begon direct bij één van onze mooie A merk klanten. Vandaag de dag alweer 5 jaar in dienst.

18 februari 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion Accelerate!

Deel

Conclusion accelerate

Vliegende start

Als Integratie Specialist startte ik 5 jaar geleden bij Virtual Sciences. Een toen nog relatief kleine club dat volop aan het bouwen was. Als ervaren IT-Consultant zag ik potentie voor zowel de organisatie als persoonlijke groei. Na het eerste jaar waarbij ik alle ruimte kreeg mijzelf te ontwikkelen kwam er een nieuwe klant en daarbij ook een nieuwe werkmaatschappij - Conclusion Accelerate!. Dat is één van de 27 bedrijven van het Conclusion Ecosysteem. Dit zag ik als kans, enerzijds om te bouwen aan een nieuw bedrijf binnen Conclusion en anderzijds het oplossen van een nieuwe klantvraag. Voor mij een te gekke win-win situatie. Dit pakte ik met beide handen aan.

Diversiteit in mijn vak

Ik heb in de afgelopen jaren veel mooie klanten mogen zien zoals Medux, Etos, Hogeschool Zuyd, Sligro. Stuk voor stuk heb ik hen mogen helpen bij de ontwikkeling van integratie met behulp van Mulesoft. En dat is precies wat ik nog altijd zo leuk vind aan het werken als IT-Consultant. In relatief korte tijd (enkele jaren) meerdere klanten mogen helpen en daarbij de verschillende klantculturen meemaken en jezelf daarop verder ontwikkelen. Dat maakt mij blij!

Persoonlijke groei

Conclusion Accelerate! heeft in de afgelopen jaren een mooie groei laten zien in klanten en uitbreiding van het team. Hierbij komt voor mij dan ook een volgende stap in mijn carrière. Ik ga mijzelf meer focussen op het coachen van onze junioren. Hierbij ga ik mijn Mulesoft en integratie kennis delen binnen ons mooie klantenportefeuille waar wij waardevolle IT-Consultants uit ons team hebben geplaatst. Dit is voor mij een te gekke uitdaging voor de komende 5 jaar en verwacht ook daarbij meerdere nieuwe klanten te mogen ontmoeten en helpen bij hun integratie