Solution Consultant
ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur

Solution Consultant

ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur
Werken in het snijvlak tussen Techniek en Business bij Key Control Dashboard, dat is wat jij als Solution Consultant doet!
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Digitaal Weerbaar Nederland

Nederland behoort tot de top van de meest gedigitaliseerde landen ter wereld. Dit brengt naast kansen, ook grote risico’s met zich mee. Logisch dat de beveiliging van informatie voor Nederland uiterst belangrijk is. Key Control Dashboard, het softwareproduct van Yellowtail Conclusion, speelt hier een belangrijke rol in. Onder andere veel grote Nederlandse overheidsorganisaties steunen op de functionaliteiten van Key Control Dashboard. Met een team van gespecialiseerde collega's helpen wij organisatie met het beheersen van risico’s door middel van het slim inzetten van onze software.


Om onze klanten goed te blijven servicen, zijn wij op zoek naar een ervaren Solution Consultant. Als Solution Consultant bij Key Control Dashboard ben jij de verbindende factor tussen Business en Techniek. In beide werelden weet jij je weg te vinden en dat maakt jouw rol ontzettend interessant, afwisselend en waardevol!

 

Waarom is Solution Consultant jouw nieuwe job?

Jij bent de pragmatische en analytisch sterke Solution Consultant die zich graag verder verdiept in IT. Hoe is ons product ‘gebouwd’ en hoe kunnen onze klanten hier optimaal gebruik van maken? Met jouw ijzersterke communicatieskills weet jij als geen ander de klantwensen te vertalen naar duidelijke requirements. De vraag is vervolgens: pak je deze zelf op of haak je de technische consultants aan? Je krijgt sowieso de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen.  In deze rol werk je nauw samen met projectmanagers, samen ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie en de, naar wens van de klant, geconfigureerde inrichting in Key Control Dashboard.  


Dankzij de vele mogelijkheden van ons Key Control Dashboard, is er een constante stroom van nieuwe uitdagingen en projecten. En dat houdt jouw werk lekker dynamisch en afwisselend.  

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Je hebt een afgeronde master WO;  
 • Je minimaal 3 jaar relevant werkervaring; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring en interesse in IT; 
 • Je bent bekend met compliance, riskmanagement, informatiebeveiliging en privacy; 
 • Certificeringen CISM, CISSP of soortgelijk zijn nice to have
 • Ervaring binnen de overheidssector is nice to have 
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wij houden van duidelijkheid: de salarisrange voor deze functie is € 4.000 tot € 6.000 (afhankelijk van je kennis en ervaring). Daarnaast ontvang je een mobiliteitsvergoeding die je op een groene en verantwoorde manier mag inzetten (bijvoorbeeld door te kiezen voor een elektrische leaseauto).

 

Verder kun je erop rekenen dat alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan een goede lunch, de nieuwste MacBook en telefoon, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling.

Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we om het jaar een trip met het bedrijf of een Hackaton, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis. Of je pakt de Yellowtail kantoorfiets voor een rondje Naarderbos!
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact