Software tester
Development en TechMediorApeldoorn40 uur

Software tester

Development en TechMediorApeldoorn40 uur
Bij ons werk je samen met andere specialisten aan impactvolle projecten
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Tijd voor verandering, om je horizon te verleggen? Bij Conclusion Confidential zoeken we een tester en bij ons krijg je een baan met inhoud, werk dat ertoe doet. Namelijk werken aan de applicatie waar heel rechercherend Nederland mee werkt: SUMMIT. Waarop jij jouw kwaliteitsstempel drukt door jouw aanpak en kennis van software testen en kwaliteitsbewaking. 

Hoe jouw rol als tester er concreet uitziet
Als tester werk je aan het ontwikkelen van testplannen en de uitvoering ervan. Je zorgt voor een goede aanpak, het duiden van de te testen onderdelen, het ontwikkelen en programmeren van geautomatiseerde tests en het uitvoeren ervan. Je zorgt voor een goede registratie van de bevindingen zodat je collega-developers ze kunnen reproduceren en oplossen. En je maakt rapportages over dekkingsgraden en de status van de tests. 

Van nature heb je een nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied, een sterk gevoel voor werkende techniek en dat combineer je met een voorliefde voor kwaliteit. Jij bent het evenwicht tussen een muggenzifter en iemand die pragmatisch problemen oplost. Hierdoor weet je altijd weer de vinger op de gevoelige plek te leggen, maar ook met de ontwikkelaars tot goede oplossingen te komen.
Je bent onmisbaar in je team, op je vakgebied en als maatje. Als team help je elkaar, ben je kritisch naar elkaar en altijd met als doel om het beter te laten worden dan het was. Waarbij jij meestal de sluitpost bent in de controle vóórdat iets naar de klant gaat. Je voelt je sterk en veilig om je collega's aan te spreken en de afgesproken grenzen daarin aan te geven.

Eindverantwoordelijk voor de kwaliteit is de kwaliteitsmanager, maar hij vertrouwt voor een heel groot deel op jouw oordeel.
Zo maak jij het verschil.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Jij bent te herkennen aan je kennis en ervaring met het testen van een mega-applicatie
 • Jij bent te herkennen aan je logisch en gestructureerde denken en je imago als kwaliteitsguru
Als tester heb je natuurlijk vaardigheden in:
 • Jij hebt als tester ervaring in het opzetten en uitvoeren van testscripts.
 • Jij hebt als tester ervaring in het opstellen, onderhouden en uitvoeren van (geautomatiseerde) regressietesten.
 • Jij hebt als tester kennis van / interesse in Test Automatisering.
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

En kennis van de volgende onderwerpen is een pre:
 • Jira, Zendesk, DevOps
 • TMap / ISTQBC#, Angular
 • Databases
Voor deze functie heb je een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met de nodige diploma's en certificaten op testgebied en meerdere jaren ervaring als tester. Waarbij ervaring binnen .NET / Angular software landschappen mooi meegenomen zijn. Voor deze functie dien je Nederlands en Engels onderlegd te zijn.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als system engineer bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • bonus van maximaal 1 maandsalaris gebaseerd op meerdere variabele elementen;
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;
 • developer laptop en smartphone;
 • een mobiliteitsbudget, flexlease of keuze uit een leaseauto;
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Confidential ontwikkelt en beheert twee producten; namelijk CVS en SUMMIT. Alle twee de producten zijn  software applicaties met een vergelijkbare architectuur en programmeertalen. CVS dient als keten dossierregistratie applicatie voornamelijk het Sociale Domein. SUMMIT is ook een dossiervormingsapplicatie, maar is voornamelijk actief in de strafrechtketen. Nagenoeg heel rechercherend Nederland gebruikt SUMMIT (Politie, Koninklijke Marechaussee, FIOD, etc). In SUMMIT wordt alle onderzoeksdata m.b.t. een delict opgeslagen tot dat er een compleet dossier ontstaat, welke kan worden gedeeld met het Openbaar Ministerie. Hierdoor draagt SUMMIT bij aan de veiligheid van onze maatschappij. Samen ontwikkelen en onderhouden we een gebruiksvriendelijke en robuuste webapplicatie. Het resultaat? Tevreden rechercheurs en complete digitale dossiers waarover recht gesproken kan worden!

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Jennifer Soeter
Heb je vragen?

Jennifer Soeter

Conclusion Confidential

Jennifer.soeter@conclusion.nl

+31 6 13 94 31 40

Kijk verder

contact