Senior Java Developer Nieuwegein (hybride)
Development en TechSeniorNieuwegein32 - 40 uur

Senior Java Developer Nieuwegein (hybride)

Development en TechSeniorNieuwegein32 - 40 uur
Senior Java Developer
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Senior Java Developer bij First8 Conclusion | Regio Nieuwegein | Hybride 

Wie zijn wij?
Wij zijn First8 Conclusion: dé Enterprise Java en Open Source-experts in Nederland. Bij ons werken Java- en Open Source-programmeurs met een diepgaande passie voor hun vak. Als klanten een uitdaging hebben, bedenken wij de oplossing en vertalen die naar maatwerkapplicaties, waarbij complexiteit, integratie en beveiliging tot jouw verantwoordelijkheden behoren. 

Waar kun je ons mogelijk van (her)kennen?
Wij zijn met trots business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn wij al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het onofficiële Nederlands Kampioenschap Java programmeren. Hierbij bedenken én schrijven wij de opdrachten en zijn wij verantwoordelijk voor het framework en de software. 

Daarnaast maken wij deel uit van Conclusion, een van de grootste IT-adviesbureaus in Nederland, dat bestaat uit ongeveer 25 afzonderlijke bedrijven met elk hun eigen expertise binnen IT-consultancy. Hierdoor hebben wij de reikwijdte van een grote onderneming en de cultuur van een MKB-organisatie. Ons team van ontwikkelaars bestaat uit ongeveer 30 medewerkers.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Wie ben jij?
Met meer dan 5 jaar werkervaring ben jij een doorgewinterde Java Developer. Je weet precies wat bij jou past qua organisatie en werksfeer. Als Senior Java Developer kun je tegenwoordig bijna overal aan de slag, dus je verwacht meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden. Fijne collega's, een informele werksfeer en uitdagende projecten met de nieuwste technologieën staan bij ons centraal. 

Ook het begeleiden en inwerken van collega's behoort tot jouw taken. Kennis delen en sparren doe je graag. Consultancy trekt je aan omdat je betrokken wilt zijn bij verschillende klantprojecten en zo het verschil kunt maken in diverse omgevingen. We streven er altijd naar om opdrachten te vinden die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw interessegebieden en persoonlijke wensen. 

Wat breng je mee?
 • Voor deze functie heb je minimaal een hbo-diploma in de richting van informatica of een vergelijkbare richting.
 • Aangevuld met > 5 jaren werkervaring als Java Developer. Jouw kennis en ervaring met verschillende tools, frameworks en languages is belangrijk voor je inzetbaarheid bij onze klanten.
 • Dit zijn geen harde eisen (behalve Java), maar je kunt denken aan: Angular,VueJS, Javascript, Spring (Boot), Docker, Kubernetes, Databases, Microservices, Data processing, REST, Security.
 • Bovendien is er altijd ruimte om te leren! Wij ondersteunen het natuurlijk, wanneer jij graag wilt bijleren. 
 • Je spreekt vloeiend Engels. Daarnaast kun jij je goed verstaanbaar maken in het Nederlands. 
 • Ben jij goed aan de weg aan het timmeren als Java Developer, maar beschouw jij jezelf nog niet als een Senior medewerker? Schroom je niet om alsnog te solliciteren! 
Hoe ziet een dienstverband bij First8 Conclusion eruit?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, met een tweede kantoor in Nieuwegein. Je werkt in een projectteam aan vaak langdurige projecten, afhankelijk van de omvang van het project. Tijdens deze projecten werk je deels op ons kantoor met je team, bij de klant of vanuit huis. Dit stemmen we graag af op jouw behoeften, waarbij flexibel werken uiteraard mogelijk is. 

Leuk om te weten: Bij ons krijg je de kans om tijdens werktijd bij te dragen aan een Open Source-project van jouw keuze. Een ander leuk feit: We organiseren maandelijks de First8 Conclusion Academy, op ons kantoor in Nijmegen of Nieuwegein. Hier staat kennis delen en vooral plezier voorop! Na afloop faciliteren we hapjes en drankjes, zodat je nog kunt napraten en lachen met je collega's. Een goede werksfeer begint bij een tevreden en hecht team, en daar investeren wij graag in.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Arbeidsvoorwaarden
 • Primaire brutosalaris op basis van 40 uur per week, variërend van €4800,- tot €6400,- afhankelijk van jouw ervaring en ons assessment.
 • Naast een laptop (onmisbaar), stellen wij een bureau en bureaustoel naar keuze ter beschikking voor jouw thuiskantoor, ter waarde van €550,-.
 • Maandelijkse internetvergoeding van €35,- en een maandelijkse thuiswerkvergoeding van €19,-.
 • De keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding (vanaf 1-1-24 leasen wij uitsluitend elektrische auto's).
 • Een pensioenregeling en deelname aan een collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks budget van €3.500,- voor trainingen en opleidingen, evenals vijf studiedagen.
 • Gratis NLJUG-lidmaatschap ter waarde van €59,50 per jaar.
Contact opnemen

Onze identiteit

Dus, hoe zou een dienstverband bij First8 eruitzien?
De sfeer op de kantoren is informeel en laagdrempelig. Het hoofdkantoor zit in Nijmegen. Het andere kantoor zit in Nieuwegein. Binnen no-time ken je iedereen bij naam en spreek je regelmatig af (als je wilt) met collega's om een bordspelletje te spelen of te gamen. Ook komen wij eens per maand samen op kantoor, om te sparren over hedendaagse ontwikkelingen en uitdagingen op de werkvloer. Na afloop wordt er wat gegeten en gedronken samen.

Je hebt er geen behoefte aan om zonder enig overleg te worden "weggezet" bij een opdrachtgever. In tegendeel, je overlegt dit graag zodat er samen gekeken wordt wat voor soort project bij jou past. Het liefst zo dichtbij huis mogelijk (max. 60 min enkele reis) en afhankelijk van jouw behoeften, solo of in een projectteam. Het kan bij ons allebei! Altijd in overleg met jou.

Wie zijn wij?
Wij zijn dé Enterprise Open source-partij van Nederland. Bij ons werken Java en Open-source programmeurs met passie voor het vak. Platgeslagen heeft de klant een probleem en wij bedenken de oplossing. Dit vertalen wij vervolgens in een maatwerkapplicatie, die van scratch kan worden gebouwd, waarbij complexiteit, integratie en securityonderdelen zijn van jouw werkzaamheden. Dat doe je in een projectteam.

Dit zijn vaak langdurige projecten, afhankelijk van de grootte van het project. Tijdens dit project, werk je deels op ons kantoor met jouw team, bij de klant of thuis. Zoveel mogelijk afgestemd op jouw behoeften, qua flexwerken. Onnodig in de file staan willen wij zodoende voorkomen, zodat er meer tijd overblijft voor nuttige en leuke dingen.

Waar kun je ons mogelijk van (her)kennen?
Wij zijn de trotse business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn wij al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het officieuze NK Java programmeren. Hiervoor bedenken én schrijven wij de opdrachten en zijn wij verantwoordelijk voor het framework en de software.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Lana Haseta, recruiter First8
Heb je vragen?

Lana Haseta

First8 Conclusion

lana.haseta@first8.nl

+31 6 57 60 73 32

Kijk verder

contact