Senior Business Analist
ConsultancySeniorNaarden32 - 40 uur

Senior Business Analist

ConsultancySeniorNaarden32 - 40 uur
Davinci Conslusion maakt het verschil in digitale marktstandaarden.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Waarom is Senior Business Analist jouw nieuwe baan?

Jij bent toe aan een nieuwe werkomgeving, een baan waarin je meer dan alleen Business Analist bent. Een omgeving waarin je een essentiële rol speelt in het begrijpen en verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Je houdt van dynamiek en bent niet locatie gebonden. Of je bij de klant zit en daar onderdeel bent van het team of samen met je collega’s in Naarden werkt, het maakt jou niet uit. Jij beweegt mee en voelt je overal thuis.

Wat ga je doen?
Onderdeel van deze baan is het modelleren van huidige en toekomstige bedrijfsprocessen om daarmee risico’s te identificeren en processen te optimaliseren. Daarbij heb je kennis van en laat je je ondersteunen door tools zoals BPMN.
In deze rol organiseer je de werkzaamheden met alle verantwoordelijkheden die erbij horen. Dat betekent onder andere een uitstekend stakeholdermanagement. Je houdt overzicht, zorgt ervoor dat de stakeholders goed op te hoogte blijven, stelt rapporten op en organiseert vergaderingen. Moet de ontwikkelaar of het gespecialiseerde teamlid in actie komen? Jij zorg voor een overzicht van de functionele en/of technische specificaties zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Daarbij ken je de kwaliteitsnormen-en eisen van de opdrachtgeven en bewaak je deze.

Een project dat gaat over het implementeren van nieuwe processen of systemen is voor jou bekend terrein. Als vanzelfsprekend inventariseer je, adviseer je en heb je het vertrouwen om te kunnen bepalen welke technologieën en systemen het best passen bij de behoefte van de klant. Is de klant akkoord? Dan stel jij het implementatieplan op, inclusief tijdschema's en benodigde middelen.
And last but not least zorg jij ervoor dat het personeel wordt opgeleid om de nieuwe systemen en processen op de juiste manier te kunnen gebruiken.

 

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Een afgerond opleiding Bedrijfskundige Informatica of iets soortgelijks
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Data-of Business Analist
 • Ervaring met Projectmanagement
 • Ervaring in de mobility sector (OV) inclusief relevante wet-en regelgeving
 • In het bezit van een van de volgende certificaten: CBAP, CCBA of REB CPRE
 • Ervaring met verandermanagement
 • Het vermogen een team te leiden en te motiveren
 • Professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wij houden van duidelijkheid: de salarisrange voor deze functie is € 3.500 tot € 5.000 (definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring). Daarnaast ontvang je een mobiliteitsvergoeding die je op een groene en verantwoorde manier mag inzetten (bijvoorbeeld door te kiezen voor een elektrische leaseauto). 

Verder kun je erop rekenen dat alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan een goede lunch, een snelle MacBook, telefoon, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. 

Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken: 

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent. 
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder. 
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken! 
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we om het jaar een trip met het bedrijf of een Hackaton, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen. 
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact