SAP Retail Consultant myBrand
ConsultancyMediorMaarssen32 - 40 uur

SAP Retail Consultant myBrand

ConsultancyMediorMaarssen32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Best gewaardeerde dienstverlener
Uitdagende projecten
Coaching
Als SAP Retail Consultant zit je bij myBrand Conclusion midden in het hart van onze dienstverlening. Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. Hoe kunnen bestaande en nieuwe SAP-oplossingen bijdragen aan een verdere optimalisatie van hun bedrijfsprocessen? Het antwoord op deze vraag betekent over het algemeen een mooie mix van onderhoud, beheer en innovatieve projecten. 
 
Van onze SAP Retail Consultants vragen wij daarom ook meer dan alleen kennis van en ervaring met SAP. Als SAP Retail Consultant moet je gesprekspartner zijn van de klant, kunnen sparren over de processen binnen de organisatie en deze vervolgens vertalen in de juiste oplossing binnen SAP. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een klantteam waarin alle relevante functionele en technische kennis en ervaring is geborgd. Tevens ben je onderdeel van ons Retail kennisteam dat regelmatig sessies organiseert waarin we onderling kennis delen, maar soms ook met: andere kennis teams, SAP en/of Retail klanten van myBrand Conclusion. Binnen het kennis team delen we de passie voor Retail of dit nu de processen in bijvoorbeeld de fysieke winkel zijn dan wel eCom processen etc.   
 
Als Retail consultant ben je werkzaam in één of meer van de volgende domeinen: Idea to market, Source to Pay, Plan to Fulfill of Order to Cash. Over het algemeen zitten onze mensen een deel van hun tijd bij de klant op locatie om tot een optimale samenwerking te komen. Daarnaast wordt een deel van het werk (remote) uitgevoerd vanuit de myBrand Conclusion vestigingen om ook flexibel te kunnen inspelen op acute vragen en kennisuitwisseling tussen teams en Consultants te garanderen. 
 
Door de verdere groei van myBrand Conclusion in de Nederlandse Retail markt zijn we opzoek naar nieuwe collega's die dezelfde passie hebben voor Retail!
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

 • Ervaring met end-to-end projectlevenscycli in een rol als adviserend- en functioneel consultant
 • Minimaal 3 jaar hands on ervaring met één of meerdere van de modules SD, MM, SAP CAR, SAP F&R
 • HBO (+) werk- en denkniveau
 • Inzicht in Retail bedrijfsprocessen
 • Ambitie om (verder) te ontwikkelen richting S/4HANA
 • In staat om eigen verantwoordelijkheid te dragen
 • Innovatieve en enthousiaste houding
 • Resultaatgerichte en flexibele instelling

 

Wat krijg je van ons

Wat krijg je van ons?

 • Uitdagende en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten
 • 1-op-1 begeleiding in je loopbaan
 • Kennissessies met collega’s uit het vak
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne myCoach
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei die past bij jouw ambitie
 • Werken bij “de best gewaardeerde dienstverlener
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten
 • Dichtbij huis werken! 
Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met 450+ collega's en vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. 
 
‘Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden. Met ons eigen ontwikkelmodel myExperience zetten we jouw ambities centraal. 
 
Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Ankie van der Put
Heb je vragen?

Ankie van der Put

Recruiter

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11 92 14 87

Kijk verder

contact