Oracle Integratie Specialist
Development en TechMedior, SeniorNieuwegein40 uur

Oracle Integratie Specialist

Development en TechMedior, SeniorNieuwegein40 uur
1
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Als Oracle Integratie Specialist krijg je Bij AMIS een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

•    Creëren van de beste integratieoplossingen voor complexe applicaties. 
•    Ontwikkelen en ontwerpen van ingewikkelde multi-tier-applicaties.
•    Advies en technisch support bieden aan opdrachtgevers en collega’s.

Hoe dit er concreet uitziet? Je maakt onderdeel uit van een development- en operationsteam dat kennis, advies en technisch support biedt aan opdrachtgevers en collega’s. Daardoor heb je veel contact met je collega’s en met klanten. Welke oplossing je inzet, stem je met elkaar af op de omgeving en de behoefte van de klant. Je werkt hiervoor met SOA Suite en Oracle Service Bus en met cloudoplossingen als Oracle Integration Cloud Service en Visual Builder Cloud. Jij bent op de hoogte van het realiseren van software met behulp van Continuous Integration en Continuous Deployment. Wanneer je een koppeling wijzigt, moet je die doorvoeren in alle systemen die daarvan gebruikmaken. Jij ziet wat er binnen IT-systemen afhankelijk van elkaar is en zorgt dat alles blijft werken. De softwareontwikkelingen staan niet stil. Je blijft je in je werk continu verder ontwikkelen. Zo ben jij van betekenis. Zo maak je het verschil.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo-diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting.
 • > 3 jaar ervaring met Oracle Fusion Middleware
 • De Oracle SOA-architectuur heb jij je helemaal eigen gemaakt. Complexe functionele vragen kun jij met gemak omzetten naar resultaat.
 • Jij bent op de hoogte van het realiseren van oplossingen met behulp van Continuous Integration en Continuous Deployment.
 • Pragmatisch denken is jouw tweede natuur. Ontwikkelen volgens de Agile (Scrum)-methode ligt ook helemaal in jouw straatje.
 • Een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers.
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt.
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion!

Arsenio Zaandam, recruiter bij AMIS
Heb je vragen?

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner

arsenio.zaandam@amis.nl

+31 6 51 16 13 78

Kijk verder

contact