Medior Linux engineer
Development en TechMediorNieuwegein32 - 40 uur

Medior Linux engineer

Development en TechMediorNieuwegein32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten, Linux engineer. Bij Conclusion Xforce krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

  • Ontwerpen en implementeren van een nieuwe infrastructuur voor een nieuwe dochteronderneming van een grote bank;
  • Deployen van de huidige omgeving via een Ansible server voor een bedrijfsonderdeel.

Hoe dit er concreet uitziet? Een paar voorbeelden, te beginnen met een opdracht voor een grote klant. Een van onze consultants is, samen met het team van deze klant, verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van een nieuwe infrastructuur. Dit ontwerp is vervolgens geïmplementeerd in de Microsoft Azure cloud.

 

Een andere collega is gestart met een opdracht om de huidige omgeving via een Ansible server te deployen. Dit zo secuur mogelijk doen, daar ligt de focus. Kortom, diverse opdrachten waar we samen met klanten werken aan oplossingen die impact maken.

Laat jij een onvergetelijke indruk achter?

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je ongekende ervaring met Linux en je metal t-shirt. 
Vinden mensen je strijdlustig? Of juist behoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral zelfstandig en heb je goede communicatieve vaardigheden. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Linux engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
  • Linux met Red Hat, SuSE en/of Ubuntu.
  • RHCSA. Dit bewijs je met een certificaat. Heb je die niet? Dan ben je bereid om die te halen.
  • Script- en programmeertalen als Bash en Python.
  • Automation tools als Ansible en Puppet.
Voor deze functie heb je niet per se een diploma nodig. Wel heb je minimaal 3 jaar ervaring als Linux engineer omdat we ervaring erg belangrijk vinden.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32, 36 of 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Linux engineer bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
  • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring. 
  • 10 studiedagen en genoeg budget om kennis uit te bouwen.
  • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding) en laptop.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Xforce is dé expert op het gebied van Open Source, Automation en Cloud. Onze consultants bereiden de klant voor op de toekomst door (geautomatiseerd) platforms te bouwen en te beheren, dan wel workloads naar de cloud te brengen.  Zij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 100 consultants, stuk voor stuk professionals met een grondige kennis van Linux, Automation en Cloud. En omdat je nooit uitgeleerd bent, stimuleren wij ontwikkeling met 10 studiedagen en een riant opleidingsbudget. Bij Conclusion Xforce mag je gewoon jezelf zijn, in een no-nonsense cultuur. Wij gaan voor de inhoud!

Mark Luursema
Heb je vragen?

Mark Luursema

Directeur

Mark.Luursema@conclusion.nl

+31 6 51 58 17 62

Bekijk LinkedIn

+31 6 51 58 17 62

Kijk verder

contact