IT Traineeship
Development en TechTrainee, JuniorNieuwegein40 uur

IT Traineeship

Development en TechTrainee, JuniorNieuwegein40 uur
Ben je net afgestudeerd en heb je de ambitie om een sterke start te maken in je IT-carrière? Dat is mogelijk! Het juniorentraject van AMIS Conclusion wordt op maat gemaakt, zodat het aansluit bij jouw specifieke vaardigheden.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Bij AMIS Conclusion krijg je de ruimte om je eigen pad te ontdekken en te bewandelen. Om je vanaf de allereerste dag te ondersteunen, word je voorzien van een buddy die klaar staat om je persoonlijk te begeleiden in je dagelijkse werkzaamheden.

Als junior streef je er vaak naar om zo snel mogelijk je vaardigheden te ontwikkelen, daarom stellen wij een modulair trainingsprogramma beschikbaar. Het traject omvat verschillende essentiële modules, waaronder: Basisvaardigheden bij AMIS Conclusion, Continu Integreren/Continu Deployen (CI/CD), Programmeertalen, Cloud, Agile/Scrum, Databases en Modelleren.

Omdat je je ambities wilt verwezenlijken en tot de topontwikkelaars wilt behoren, biedt AMIS Conclusion je een baan met substantiële betekenis. Werk dat een impact heeft, zoals:
 • Het ontwikkelen van de meest geavanceerde integratieoplossingen voor complexe IT-landschappen.
 • Het creëren en ontwerpen van complexe multi-tier applicaties.
 • Werken aan IoT-oplossingen.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Wat neem je mee? 
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in Informatica of een verwante studierichting.
 • Ervaring met Microsoft Azure, JavaScript, Java en SQL is een pluspunt. 
 • Je hebt een pragmatische denkwijze die jou natuurlijk afgaat. Je bent nieuwsgierig en vindt het leuk op de Agile Scrum manier te werken. 
 • Je woont binnen de regio Utrecht. 
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present want doorgroeien zit in ons DNA! 
 • Samen met de andere junioren kom je regelmatig bij elkaar voor een borrel of een uitje. Het moment om je ervaringen te delen.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion!

Elena Atanasova
Heb je vragen?

Elena Atanasova

Corporate recruiter

elena@conclusion.nl

+31 6 - 13 80 45 97

Kijk verder

contact