IoT Developer
Development en TechMedior, SeniorNieuwegein32 - 40 uur

IoT Developer

Development en TechMedior, SeniorNieuwegein32 - 40 uur
1
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Als full-stack IoT Developer deins je niet terug voor onbekende hardware, integratie libraries of data-platformen. Je bent multidisciplinair en je pakt graag nieuwe technieken op. Hoor je een voor jou onbekende term, dan duik je er direct in. Bij Conclusion zijn wij precies zo! Wij begeven ons graag op nog onbekend terrein, om daar vervolgens heel goed in te worden. Zo ook met IoT. Waar veel bedrijven nog praten over IoT, hebben wij inmiddels al een aantal serieuze IoT projecten in productie draaien. Door onze oplossing doen wij ‘predictive maintenance’ en voorkomen wij uitval in grote industriële omgevingen. Jij bent, net als wij, een early adopter van IoT en in staat om om te gaan met de razendsnelle ontwikkelingen in deze technologie. Je bent innovatief. Je denkt niet in standaard patronen, maar je komt met oplossingen die je professioneel kunt toepassen. Je weet fysiek / tastbare / rigide / langzame processen te verbinden met de snelle wereld van software ontwikkeling. Bang om fouten te maken ben je niet, want daar leer je van. In onze IoT proeftuin krijg jij volledig de ruimte om te experimenteren en te innoveren. Ons doel; het operationeel brengen en houden van grootschalige Industrial IoT oplossingen, is ook jouw doel. Jouw drive en passie voor IoT zien wij  graag op de werkvloer terug.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Wat neem je mee?
 • Een hbo- of wo-diploma richting IT of een vergelijkbare studierichting;
 • Ervaring met bijvoorbeeld industriële automatisering of integratie van datastromen. De drive om dit te leren is echter nog belangrijker;
 • Als IoT Developer beheers jij meerdere programmeertalen. Onze voorkeur gaat uit naar JavaScript en Python;
 • Kennis van Azure cloud is een pré. Denk bijvoorbeeld aan Azure IoT hub, event grid, Azure API gateway, etc. 
 • De uitdaging met sensoren snap je. Je hoeft dit niet zelf te ontwerpen of te implementeren, maar je kunt er wel over meepraten;
 • Een heldere visie op je vakgebied, die je als vanzelfsprekend deelt met je collega’s en opdrachtgevers;
 • Een gedreven persoonlijkheid, die de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal stelt. 
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion!

Arsenio Zaandam, recruiter bij AMIS
Heb je vragen?

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner

arsenio.zaandam@amis.nl

+31 6 51 16 13 78

Kijk verder

contact