HR-Adviseur
Staf en CommercieelMediorAmsterdam24 - 32 uur

HR-Adviseur

Staf en CommercieelMediorAmsterdam24 - 32 uur
Als HR-Adviseur ben je een waardevolle sparringpartner bij tal van HR-onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, verlof, mobiliteit en complexe vraagstukken op het gebied van in-/uitstroom en ontwikkeling.
Vrouw aan het werk
Er is ruimte voor jouw eigen wensen en ambities.
Jij bepaalt je eigen HR-portefeuille.
Maatschappelijke impact, betrokken werkomgeving.

Voel jij je als HR-adviseur thuis in het geven van strategisch HR-advies, maar spring je net zo makkelijk bij als er een arbeidsovereenkomst moet worden opgesteld? Dan zouden wij weleens een goede match kunnen zijn. In het takenpakket is ruimte voor jouw eigen wensen en ambities. Je bepaalt in overleg met de HR-manager over welke HR-portefeuilles jij de leiding neemt. Wil je je bijvoorbeeld vastbijten in verzuim? Dan ga jij de portefeuille verzuim beheren. Of spreekt retentie of duurzame inzetbaarheid je misschien meer aan? Heb je de wens om leiding te geven? Dan kan dit ook een onderdeel van jouw takenpakket worden.


Wat doe je als HR-adviseur?

Als HR-adviseur bij Furore Conclusion werk je voor een ervaren IT-dienstverlener in het zorgdomein. Je maakt deel uit van ons HR-team, dat bestaat uit een HR-manager, junior HR-adviseur en twee recruiters. Je bent een cruciale schakel binnen dit team. Voor jouw HR-collega’s, de teamleiders en onze consultants ben je een waardevolle sparringpartner bij tal van HR-onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, verlof, mobiliteit en complexe vraagstukken op het gebied van in-/uitstroom en ontwikkeling. Ook het management wisselt graag met jou van gedachten over jouw eigen portefeuilles.

Je bent verantwoordelijk voor meerdere HR-portefeuilles en -projecten. Zo kun je je bezighouden met het optimaliseren en digitaliseren van HR-processen, maar vraagt later in het jaar het medewerkerstevredenheidonderzoek een groot deel van jouw tijd en aandacht. In overleg met de HR-manager geef je vorm aan jouw takenpakket, rekening houdend met de prioriteiten en jouw eigen wensen en ambities.

Een werkweek bij Furore bevat bijvoorbeeld de wekelijkse meeting met het HR-team, die je om beurten voorzit. Daarnaast is de kwartaalmeeting met de HR-community van Conclusion een vaste prik in jouw agenda. Om de organisatie goed te informeren over HR-gerelateerde zaken ben je op het intranet actief. Dankzij jouw korte nieuwsberichten in begrijpelijke taal, weten de medewerkers wat er op HR-vlak speelt en welke veranderingen, regelingen en bijeenkomsten voor hen van toepassing zijn.


Met deze eigenschappen maak je gegarandeerd Furore

Het is misschien een open deur, maar als HR-adviseur ben je communicatief vaardig en maak je makkelijk contact met jouw collega’s. Je bent in voor gewoon een praatje, maar kan ook goed de switch maken naar ingewikkelde of gevoelige onderwerpen. Je bent servicegericht; je helpt mensen graag en haalt daar voldoening uit.


Zelfstandig vind je jouw weg door de organisatie. Je hebt een scherp afgestelde radar voor dingen die efficiënter of beter kunnen en komt in actie zonder dat anderen daarom hoeven te vragen. Je bent én blijft op de hoogte van actuele HR-gerelateerde wet- en regelgeving. Je denkt actief mee met de organisatie en krijgt energie van het bijdragen aan een gezamenlijk resultaat.

Furore Software Engineering workshopdag zomer 2023

Jouw vaardigheden

Als HR Adviseur gaan we ervan uit dat je enige basiskennis hebt over HR-processen en -systemen. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden;

 • Je bent vertrouwd met Microsoft Excel en personeelsinformatiesystemen. Binnen Furore Conclusion werken we met Afas.
 • Je hebt kennis van (sociale) arbeidswetgeving en wettelijke verlofregelingen.
 • Je bent al bekend met salarisadministratie en pensioenregelingen of je vindt dankzij jouw nieuwsgierigheid snel je weg.
 • Heb je ervaring met recruitment(processen) en arbeidsmarktcommunicatie? Dan is dat een mooie bonus.
 • Binnen de organisatie is de Nederlandse taal leidend. Je beheerst de taal in schrift en spraak.
 • Je hebt een hbo- en/of wo -diploma behaald en bent minimaal 5 jaar actief in de rol van HR-adviseur of een vergelijkbare functie.


Beschik je over bovenstaande vaardigheden? Dan ben je bij Furore Conclusion helemaal op je plek.

Furore Conclusion collega's Myra en Sophie

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 24-32 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als HR-adviseur bieden we:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.700,- en € 4.500,- op basis van 40 uur. In het salarisaanbod wegen we jouw kennis en werkervaring mee;
 • Omdat we binding met onze werkcultuur en het team belangrijk vinden voor jouw functie, verwachten we dat je minimaal 3 dagen op kantoor werkt. Staat er een lange file? Dan start je uiteraard lekker thuis op en kom je na de drukte naar kantoor;
 • Een vergoeding van € 1.000,- voor het inrichten van jouw thuiswerkplek, waarmee je een bureau, stoel, beeldscherm, headset etc. kunt aanschaffen. Je krijgt een telefoon en laptop in bruikleen;
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een vakantietoeslag van 8% en een pensioenregeling. Zijn we samen succesvol, dan staat daar een collectieve winstdeling tegenover;
 • Voor onze collega’s zijn er veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen, waaronder een ontwikkelprogramma voor medioren en teamleidersprogramma;
 • Naast de aandacht voor het werk hebben we ook aandacht voor elkaar; zo doen we graag sportieve activiteiten, organiseren we spelletjesmiddagen en kun je gebruikmaken van onze stoelmasseur en een persoonlijke coach;
 • Voor woon-werkverkeer is er een Businesscard of een reiskostenvergoeding beschikbaar;
 • Op kantoor kun je dagelijks van een uitgebreide, biologische lunch genieten. Voor de lunch vragen we een kleine bijdrage.
Furore Young Professional Programma training Design Thinking 2023

Onze identiteit

Furore Conclusion werkt al 30 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Wij kennen de EPD’s in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Ons team bestaat uit 91 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

Charlene Benjamins, recruiter bij Furore
Heb je vragen?

Charlene Benjamins

Recruiter

c.benjamins@furore.com

+31 6 13 51 67 84

Kijk verder

contact