DevOps engineer
Development en TechMediorNieuwegein40 uur

DevOps engineer

Development en TechMediorNieuwegein40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Ja, je ziet het goed, DevOps engineer. Bij Conclusion Xforce krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • Ontwikkelen, beheren, leveren en onderhouden van het digitaal procesdossiersysteem voor een overheidsorgaan.
 • Werken aan een oplossing die er straks voor zorgt dat VM’s aangevraagd kunnen worden in een geautomatiseerde serviceportal.
 • Containeriseren van applicaties en het uitfaseren of overzetten van legacy-applicaties en -systemen voor een full-service marketingbureau.
Hoe dit er concreet uitziet? Ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren van bedrijfskritische ICT-infrastructuren. Allerlei zaken bij verschillende klanten waar je druk mee bent als DevOps engineer. Bijvoorbeeld bij een overheidsorgaan waar we werken aan de ontwikkeling van het digitaal procesdossiersysteem. Deze applicatie wordt ontwikkeld binnen de private cloud van de klant. Zij maken gebruik van verschillende big data platforms, bijvoorbeeld het multimediaplatform, die binnen deze cloud actief zijn. 

Een andere toekomstige collega is op dit moment druk met het uitwerken van een oplossing zodat er meer VM’s aangevraagd kunnen worden in de serviceportal van de klant. Dit portal is geheel geautomatiseerd. Jouw collega werkt hier met verschillende technieken, denk aan Python, Ansible Tower, Vmware, Jenkins, Docker, vCloud, RabbitMQ, OKD (Upstream OpenShift) en Redis. Een hele lijst!

Ook heeft een full-service marketingbureau onze expertise ingeschakeld. Daar werken we aan het containeriseren van applicaties en het uitfaseren of overzetten van legacy-applicaties en -systemen. Kortom, migreren naar het nieuwe Kubernetes cluster op Amazon Web Services (AWS). In dit specifieke geval hebben we het over Kubernetes op AWS maar uiteraard komt een migratie naar een nieuwe Kubernetes cluster op bijvoorbeeld Microsoft Azure of Google Cloud ook voor. Van het finetunen en onderhouden van de Kubernetes omgeving en het stroomlijnen van de CI/CD pipelines tot het inrichten van monitoring en alerting.
Zo ben jij van betekenis.

Hebben we interesse kunnen wekken en wil je meer informatie ? Scroll dan nog even verder naar de kopjes hier onder.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je diepgaande kennis over Linux en je bestickerde laptop.
Vinden mensen je sociaal? Of juist op jezelf? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral zelfstandig en bezit je sterke communicatieve vaardigheden. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als DevOps engineer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • Linuxsystemen. 
 • Automation: Ansible, Puppet CI/CD, Agile en Scrum.
 • Script- en programmeertalen als Bash en Python.
 • Public cloud omgevingen als AWS, MS Azure en Google Cloud.
 • Containerisatie: Red Hat OpenShift, Docker, Kubernetes en Rancher.
Voor deze functie heb je minimaal 3 jaar werkervaring en wil je je technisch verder ontwikkelen.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32, 36 of 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als DevOps engineer bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring. 
 • 10 studiedagen en genoeg budget om kennis uit te bouwen.
 • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding) en laptop.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Xforce is dé expert op het gebied van Open Source, Automation en Cloud. Onze consultants bereiden de klant voor op de toekomst door (geautomatiseerd) platforms te bouwen en te beheren, dan wel workloads naar de cloud te brengen.  Zij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 100 consultants, stuk voor stuk professionals met een grondige kennis van Linux, Automation en Cloud. En omdat je nooit uitgeleerd bent, stimuleren wij ontwikkeling met 10 studiedagen en een riant opleidingsbudget. Bij Conclusion Xforce mag je gewoon jezelf zijn, in een no-nonsense cultuur. Wij gaan voor de inhoud!

Mark Luursema
Heb je vragen?

Kijk verder

contact