Change Management Consultant
ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur

Change Management Consultant

ConsultancyMediorNaarden32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Maatschappelijk verbonden
Maak kennis met Davinci Conclusion, dé pionier op het gebied van digitale communicatiestandaarden in de Nederlandse hypotheken-, vastgoed- en notariële sector. Onze kracht ligt in het creëren van nieuwe vormen van samenwerking en het ontwikkelen van een gedeelde "taal". Dit leidt tot innovatieve digitale systemen, platforms, processen en communicatiestandaarden. Ons doel reikt verder dan enkel het vinden van oplossingen. Als toonaangevende probleemoplossers brengen we diverse partijen samen om uitdagingen aan te pakken die de grenzen van branches overschrijden. Onze ambitie is om samen met onze klanten voortdurend een positieve impact op de wereld te hebben. Zo willen we ervoor zorgen dat mensen zoals jij en ik zorgeloos kunnen genieten van een goede nachtrust, een eigen thuis en een veilige (digitale) reis.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en innovatieve baan? Dan is de (Senior) Innovatie Consultant bij Davinci echt iets voor jou!
Als Change Management Consultant en jij een belangrijke schakel in ons proces en heb je veel mogelijkheden tot groei! Jouw rol is om zelfstandig te onderzoeken welke behoeften onze klanten nog meer hebben en mee te denken over de oplossing. Daarbij maak je gebruik van de kennis die beschikbaar is (bij de klant en bij jouw collega’s) en verbind je partijen die het beste met elkaar kunnen samenwerken om tot de ultieme oplossing te komen. En als de oplossing niet voorhanden is, dan ga je op zoek naar nieuwe technologieën of concepten die kunnen bijdragen aan de oplossing. Bij ons draait het om vernieuwing en daarom bieden wij jou de mogelijkheid om nieuwe technologieën te ontdekken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Waarom is Change Management Consultant jouw nieuwe baan?
Je zoekt een werkgever waarbij je alle ruimte krijgt om jouw kennis en vaardigheden in te zetten om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Of het nu gaat om het achterhalen van behoeften of het bedenken van alternatieven, jij bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Samen met jouw ervaren collega's werk je aan de meest innovatieve en impactvolle projecten.
Je brengt nieuwe wetgeving in kaart en geeft advies over de impact ervan op (bestaande) businessprocessen. Hierbij werk je samen met juridische specialisten van onze klanten en laat je zien dat je de expert bent in het samenbrengen van technologie, wetgeving/beleid en de business.

Maar dat is niet alles. Jij krijgt bij ons ook de vrijheid om jouw ideeën volledig uit te werken. Daarin laat jij je niet afleiden door vastgeroeste overtuigingen om tot een goed resultaat te komen. Je bent goed in het enthousiasmeren van jouw doelgroep en kunt ze makkelijk meekrijgen in jouw denkwijze. Of het nu gaat om collega's of klanten, jij weet altijd de juiste snaar te raken. En last but not least zorg je ervoor dat de door jou aangedragen en goedgekeurde ideeën op juiste manier vorm krijgen.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

  • Een afgeronde HBO of Masteropleiding
  • Ondernemerschap; je ziet kansen en zorgt ervoor dat de juiste tools worden ingezet om een stap verder te komen
  • Tactisch werk-en denkniveau; je weet op welke manier je moet communiceren om zaken voor elkaar te krijgen
  • Ervaring als Projectmanager, bij voorkeur met innovatieprocessen
  • Ervaring met (het proces van ontwikkeling van)beleid en wetgevingstrajecten is nice to have
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wij houden van duidelijkheid: de salarisrange voor deze functie is € 3.000 tot € 5.000 (definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring). Daarnaast ontvang je een mobiliteitsvergoeding die je op een groene en verantwoorde manier mag inzetten (bijvoorbeeld door te kiezen voor een elektrische leaseauto).

Verder kun je erop rekenen dat alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan een goede lunch, een snelle MacBook, telefoon, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling.
Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

  • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
  • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
  • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
  • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we om het jaar een trip met het bedrijf of een Hackaton, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
  • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis. Of je pakt de Yellowtail kantoorfiets voor een rondje Naarderbos!
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact