Business Consultant
ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur

Business Consultant

ConsultancySeniorMaarssen32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
werken-bij-meeting
Best gewaardeerde dienstverlener
Uitdagende projecten
Brede expertise

Jij bent de vertrouwde adviseur die klanten begeleidt bij het vinden van de beste oplossingen in SAP. Als SAP Business Consultant werk je in teamverband aan het vertalen van de strategische doelstellingen en processen van de klant naar de mogelijkheden van de SAP Intelligent Enterprise. Je weet zowel klanten als collega’s te inspireren en te ontwikkelen en hebt een leidende rol in transformaties, denk aan S/4HANA Public Cloud implementaties, grote (internationale) greenfield S/4HANA implementaties en S/4HANA conversie trajecten, als ook op presales, proces- en systeemanalyses en onderzoektrajecten. Dat maakt je werk erg afwisselend. 


 • Jouw inbreng is doorslaggevend in de Discovery, Prepare en Explore fase van een SAP-implementatie of conversie project en je speelt een cruciale rol bij het identificeren van bedrijfsbehoeften van de klant, het modelleren van processen en het adviseren van klanten over SAP-oplossingen.  
 • Als front-runner werk je nauw samen met business stakeholders, sales en projectmanagement in de voorbereiding van de SAP-implementatie en heb je een leidende rol in de uitvoering van de implementatietrajecten. 
 • Je krijgt ruimte en tijd voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij je je in verschillende aspecten van het werk kunt ontwikkelen, zoals projecten, opleidingen, innovatie door onze 'challenge teams', en het opbouwen van relaties binnen myBrand Conclusion en het Conclusion ecosysteem.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Voor deze functie heb je ervaring met SAP-implementaties en een stevige bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond nodig, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past!  Je komt bij ons werken in een klant- en mensgerichte organisatie. Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn: 

 • Je hebt kennis van SAP S/4 en ruime kennis op een of meerdere SAP-procesdomeinen en denkt van Business naar IT. 
 • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO+-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier. 
 • Je bent in staat om complexe materie op een overtuigende, eenvoudige en aansprekende wijze te communiceren en te presenteren op operationeel, tactisch en strategisch niveau. 
 • Jij kan sturing geven aan de planning en uitvoering van werkzaamheden van jezelf en anderen, waarbij je eerst denkt en dan doet.  
 • Je draagt actief bij aan de verbinding binnen de organisatie en werkt graag aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en tools die jou en je collega’s vooruithelpen en myBrand Conclusion onderscheiden in de markt. 
Wat krijg je van ons

Wat krijg je van ons?

 • Direct een vast contract voor min. 32 en max. 40 uur per week.  
 • Een salaris van tussen de €52K en € 85K+ bruto per jaar, incl. vakantiegeld op basis van 40 uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 
 • Een collectieve winstdeling, zijn we samen succesvol, dan staat daar een bonus tegenover! 
 • Mobiliteitsregeling, Je mag je budget besteden aan het vervoersmiddel dat jou het beste past.  
 • Je krijgt €650,- netto budget om je thuiskantoor in te richten  
 • Naast 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en de optie om er 20 extra te kopen, bieden we ook de mogelijkheid voor een workation! 
 • Volle aandacht voor jouw eigen ontwikkeling, met ons ontwikkelmodel myExperience staan we elke maand stil bij jouw ontwikkeling.   
 • Fun! 450+ collega’s om op terug te vallen en om leuke dingen mee te ondernemen. Kijk mee met wat collega’s bezighoudt op onze Instagram.    

 Je werkveld is heel Nederland, waarbij je bij de klant op locatie of thuis aan het werk bent. Je bent ook altijd welkom bent op een van de vestigingen in Maarssen, Geertruidenberg of Apeldoorn.   


Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met 450+ collega's en vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. 
 
‘Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden. Met ons eigen ontwikkelmodel myExperience zetten we jouw ambities centraal. 
 
Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ankie van der Put
Heb je vragen?

Ankie van der Put

Recruiter

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11 92 14 87

Kijk verder

contact