Allround Marketeer
Staf en CommercieelMediorGeertruidenberg32 - 40 uur

Allround Marketeer

Staf en CommercieelMediorGeertruidenberg32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Vrouw aan het werk
Best gewaardeerde dienstverlener
Jij staat centraal
Werken in een team

Jouw creativiteit is de drijvende kracht achter onze zichtbaarheid!  

Met jouw kennis van effectieve marketingcampagnes en content creatie zorg jij ervoor dat myBrand Conclusion de groeiambitie waar kan blijven maken. In jouw rol als Allround Marketeer draait namelijk alles om het mee ontwikkelen van onze commerciële & employer branding strategie in de wereld van SAP en OutSystems-consultancy. Jij zet de toon als het gaat om hoe myBrand Conclusion zich (online) presenteert en weet de juiste boodschap voor het gewenste publiek op de juiste plaats en tijd te brengen. Je rol is erg divers: je ondersteunt bij de organisatie van evenementen, creëert pakkende content en hebt een actieve rol op onze social media kanalen. Je legt en onderhoudt contacten binnen en buiten de organisatie en draagt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten.  

 • Jij wil de specialist blijven, van ons krijg je ruimte en tijd om te blijven ontwikkelen en te leren over de nieuwste technologieën en trends in je vakgebied en deze natuurlijk direct toe te passen in je werk.  
 • Je bent in staat de brand strategie vorm te geven, de nodige initiatieven op te zetten en uit te voeren: foto’s, video’s, websiteverbeteringen, interviews, alles om ons op de juiste manier te promoten. Offline, online en binnen onze recruitment marketing automation campagnes.  
 • Je initieert en beheert je eigen projecten met veel enthousiasme en haalt input op voor deze projecten bij collega’s door de hele organisatie, die graag meehelpen om deze tot een succes te maken.    
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

We vinden het fijn als je een passende werkervaring meebrengt, maar eigenlijk zijn we veel meer op zoeken naar iemand die als mens bij ons past! Herken jij jezelf? 

 • Je hebt gedegen kennis van (content) marketing.
 • Je hebt affiniteit met IT en wil hier meer over leren. 
 • Gezien de complexiteit van je taken kun je op Hbo-niveau werken, zowel in gesprekken als op papier en je schrijft foutloos Nederlands.
 • Je hebt kennis van social media kanalen, SEO en weet je weg te vinden in HubSpot.
 • Je kunt creatief denken en concepten uitwerken.
Wat krijg je van ons

Wat krijg je van ons?

 • Direct een vast contract voor min. 32 en max. 40 uur per week. 
 • Een salaris van tussen de €47,5K en €60K incl. vakantiegeld bruto per jaar, op basis van 40 uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt.
 • Mobiliteitsregeling, Je mag je budget besteden aan het vervoersmiddel dat jou het beste past. 
 • Je krijgt €650,- netto budget om je thuiskantoor in te richten 
 • Naast 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en de optie om er 20 extra te kopen, bieden we ook de mogelijkheid voor een workation! 
 • Volle aandacht voor jouw eigen ontwikkeling, met ons ontwikkelmodel myExperience staan we elke maand stil bij jouw ontwikkeling.
 • Fun! 450+ collega’s om op terug te vallen en om leuke dingen mee te ondernemen. Kijk mee met wat collega’s bezighoudt op onze Instagram.   

Onze vestiging in Geertruidenberg (waar je in je pauze lekker vanuit kunt wandelen of het marktplein op kan) is de thuisbasis van het marketingteam. Het is een prettig en groen kantoor. Natuurlijk kun je ook vanuit de vestiging in Apeldoorn of Maarssen werken of als je wil ben je vanuit huis aan het werk. 

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor.  

Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met 450+ collega's en vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. 
 
‘Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden. Met ons eigen ontwikkelmodel myExperience zetten we jouw ambities centraal. 
 
Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ankie van der Put
Heb je vragen?

Ankie van der Put

Recruiter

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11 92 14 87

Kijk verder

contact