Grande Finale van The Connection

Bijna 30 high potentials uit ons ecosysteem hebben het afgelopen jaar (redactie: jaargang 2018- 2019) hun ziel en zaligheid gelegd in het oplossen van Conclusionbrede vraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling tijdens het programma The Connection.

20 juni 2019   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

2019 Conclusion The Connection 74 111968505179

Met een feestelijke Grande Finale sloten we vrijdag 14 juni de vijfde editie van The Connection af. Bijna 30 high potentials uit ons ecosysteem hebben het afgelopen jaar hun ziel en zaligheid gelegd in het oplossen van Conclusion-brede vraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Conclusion connection

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de Grande Finale in DeFabrique in Utrecht. De verschillende projectgroepen presenteerden in parallelsessies hun uitkomsten en oplossingen over actuele, uiteenlopende onderwerpen zoals Interne mobiliteit, Millennials, RPA en Service Excellence binnen Conclusion. Naast betrokken directieleden waren ook vele geïnteresseerde collega’s op het event afgekomen. Zo kon de kennis met een groep van zo’n 100 enthousiaste collega’s uit ons ecosysteem gedeeld worden, wat natuurlijk heel waardevol is!

2019 Conclusion The Connection 17 111968505598

Als team hebben we hard gewerkt en dan is deze waardering geweldig!

Thomas Pot, Business Intelligence Consultant bij Conclusion Consulting:

The Connection vereist commitment, tijd, samenwerken, creativiteit en doorzettingsvermogen. Dat is het allemaal waard!

Mateo van 't Spijker, Scrum Master, Conclusion Flora

De teams werden door het publiek en de jury, bestaande uit Gert Heysteeg, Sander Rosenhart, Robert Derksen en Annemarie Noltes beoordeeld op creativiteit, innovatie, haalbaarheid en toepasbaarheid van het plan binnen Conclusion. De HR-publieksprijs ging naar Team I-Mob met hun prachtige presentatie en oplossing over het bevorderen van de interne mobiliteit binnen Conclusion. De technologieprijs ging naar Team RPA met hun direct toepasbare robotiseringsapp voor het Conclusion portfolio. Het was een inspirerende en gezellige afsluiting van een lucratieve, leerzame en verbindende periode!

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Gert Heysteeg

Gert Heysteeg

info@conclusion.nl