Grote Finale talentenprogramma The Connection

22 talenten uit het Conclusion-ecosysteem sloten deze maand hun deelname aan het talentenprogramma The Connection af. Op vrijdag 17 november vond de grote Finale plaats bij eventlocatie De Utrechtse Stadsvrijheid. Negentig collega’s waren te gast voor een middag vol kennisdeling, reflecties, energie en plezier!

28 november 2023   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

The Connection

The Connection is het talentontwikkelingsprogramma van Conclusion. De ontwikkeling van talenten op thema’s als persoonlijk leiderschap, samenwerken en netwerken staat hierin centraal. Het talentprogramma bestaat uit verschillende inspirerende sessies en praktijkervaring met volop ruimte voor reflectie. Deelnemers ontwikkelen zich sterk professioneel en ontdekken hoe ze hun impact kunnen vergroten. Daarnaast bouwen ze samen een stevig intern netwerk op binnen Conclusion. The Connection is een uitermate geschikt programma voor talenten binnen Conclusion die willen groeien, verschil willen maken en de verbinding binnen onze organisatie zoeken!

22 talenten uit ons ecosysteem hebben afgelopen driekwart jaar geïnvesteerd in persoonlijke en teamontwikkeling en in het uitwerken van Conclusion vraagstukken. Tijdens de Finale presenteerden zij de uitwerkingen van de vraagstukken. Met interessante presentaties over Microsoft Portefeuille, Metaverse, Management Development en Cohesion Delivery. 

Het talentenprogramma heeft zijn waarde voor de deelnemers en ons ecosysteem ook dit keer weer bewezen!

Foto's The Connection

The Connection
The Connection
The Connection
The Connection
The Connection finale