20 jaar bij één werkgever. Of bij 20?

20 jaar bij AMIS | Conclusion. 20 jaar bij dezelfde werkgever. Is dat heel ouderwets? Is dat heel conservatief? Heb je niet regelmatig verandering van omgeving nodig om jezelf te blijven ontwikkelen? Nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen om mee samen te werken? Kruisbestuiving en inspiratie om te blijven leren?

12 augustus 2022   |   Blog   |   Door: Lucas Jellema - CTO AMIS Conclusion

Deel

Innovatiekracht zie je terug in onze projecten. Of het nu gaat om Cloud oplossingen of Internet of Things

Op 1 augustus 2002 kwam ik in dienst bij AMIS in Nieuwegein - opgericht door Tom en Gerwin. Met een familiecultuur van onderlinge betrokkenheid die zich ook uitstrekt naar klanten. Vorige week was mijn 20-jarig jubileum bij datzelfde (inmiddels) AMIS | Conclusion. Ik stelde mezelf de vragen uit de eerste alinea.

Kijken in de keuken van...

Bijna zo snel als de vraag opkwam was hij beantwoord. Mijn rol als consultant bij AMIS | Conclusion heeft me bij tientallen organisaties binnengebracht. Soms voor een paar uur, soms voor een paar jaar. Op veel verschillende plekken - branches, regio's, mkb en grootbedrijf - en in contact met heel veel verschillende mensen in diverse rollen, van board tot werkvloer. Ik heb langere tijd gewerkt bij:

  • Albert Heijn
  • Randstad
  • Eneco
  • Connexys
  • Spirit (nu IVO)
  • MN Services
  • VTT
  • UvA

En ik heb kortere betrokkenheid gehad bij onder meer APG, CRV, Gemeente Amsterdam, Gezondheidsdienst Dieren, ProRail, Stichting CIS, Gouden Gids, Eriks, Royal Flora Holland, RGF Staffing en UWV. Naast korte kijkjes in de keuken bij Rabobank, Belastingdienst, Facilicom, Nationale Politie, D-Reizen, NS, Ministerie van Defensie, Nutreco, KLM.

Aansluiting bij Conclusion

De aansluiting van AMIS bij Conclusion - hét IT-ecosysteem - heeft de kansen op leuke kennismakingen nog verder vergroot en mijn professionele wereld uitdagender gemaakt.

Mooie uitdagingen

In mijn rol van IT architect kan ik in het hart van organisaties kijken - daar waar strategie, processen en informatie samenkomen en waar verandering moet starten en worden gefaciliteerd. De uitdaging is meestal breed, het aantal stakeholders hoog en de belangen en emoties groot. Ik ben blij met alle kansen die ik heb gehad om mensen te ontmoeten, tijdelijk deel uit te maken van organisaties, bedrijven te leren kennen met hun specifieke cultuur en inrichting én met de ambities en problemen.

Fijne werkgever

De combinatie van AMIS | Conclusion als werkgever - een geweldige, lieve, stimulerende, veilige, creatieve, nieuwsgierige organisatie met collega's die er langer werken dan ik en met nog veel meer collega's die de afgelopen 20 jaar nog meer elan en ideeën hebben ingebracht - aan de ene kant en alle projecten, teams en programma's waar ik twee decennia bij tientallen organisaties in heb deelgenomen. Een constant fundament waar we elkaar helpen en met elkaar meeleven en daarboven een heel divers palet aan opdrachtgevers en bedrijfscontexten waar ik veel heb gezien en geleerd en heb meegemaakt. Het beste van beide werelden denk ik.

Kom bij ons werken!

En natuurlijk wil ik je in mijn enthousiasme uitnodigen om eens te kijken naar onze vacatures.

Een greep uit onze vacatures

Chief Security Officer

AMIS Conclusion

Development en Tech

Senior

Nieuwegein

Oracle Integratie Specialist

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior, Senior

Nieuwegein

Senior Azure Ontwikkelaar / Architect

AMIS Conclusion

Development en Tech

Senior

Nieuwegein

IT Traineeship

AMIS Conclusion

Development en Tech

Trainee, Junior

Nieuwegein

IoT Developer

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior, Senior

Nieuwegein

FullStack Developer

AMIS Conclusion

Consultancy

Medior

Nieuwegein

Azure DevOps ontwikkelaar

AMIS Conclusion

Development en Tech, Data

Junior

Nieuwegein

Medior Integratie Specialist

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior

Nieuwegein

Oracle & PostgreSQL Database beheerder

AMIS Conclusion

Development en Tech, Data

Medior, Senior

Nieuwegein

Laten we samen kijken hoe we jouw ambities kunnen waarmaken.

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
andre.van.dalen@amis.nl