• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Life @ Conclusion

Jouw eerste 100 dagen

Wat kun je verwachten in je eerste 100 dagen? We willen natuurlijk dat je je snel thuis voelt, daarvoor is een goede onboarding bij je eigen bedrijf en ook bij het ecosysteem van Conclusion belangrijk. In ieder geval kun je dit verwachten:

Jouw eerste dag

Op je eerste werkdag word je natuurlijk verwelkomt bij het Conclusion bedrijf waar jij aan de slag gaat. Jouw thuisbasis, waar je je directe collega's leert kennen en de ins en outs van jouw bedrijf!

Lunchen met de CEO

In je eerste maand nodigt de CEO van Conclusion, Engbert Verkoren, jou en de andere nieuwe collega’s van die maand uit voor een gezamenlijke lunch. Natuurlijk mag je hem alles vragen wat je wilt weten.

Red Pepper

Ieder kwartaal organiseren we de Red Pepper. Een event, waarbij je andere nieuwe collega’s uit het Conclusion ecosysteem ontmoet en meer te weten komt over Conclusion en de andere bedrijven.

Energie & gezondheid

Voel je je fit, dan werk je met plezier en energie. Of je nu fanatiek sporter bent, dol op een gezonde lunch of je hoofd wilt leegmaken met yoga, het kan allemaal.

Sport

Sport is favoriet bij veel collega’s. Zo doen we mee aan obstacle runs, hardloopwedstrijden, hockey tournooien, houden we bootcamps op onze locaties en organiseren we zelfs onze eigen Tour de Conclusion. Geen sportclub voor jou? Verzamel je collega’s en lead the way!

Gezonde lunch

Gezond en lekker eten; daar houden we van. In onze restaurants vind je een gevarieerd en veelal biologisch assortiment aan lunchgerechten voor een gesubsidieerde prijs. Ook zorgen we voor vers fruit op de werkplek.

Stoelmassage

Als je veel achter je bureau zit, is toch niets fijner dan een heerlijke stoelmassage? Op een aantal van onze locaties kun je een stoelmassage boeken om je spieren eens helemaal los te maken. Of doe eens een wandelmeeting!

Yoga

Even helemaal zen worden? Dat kan tijdens onze yoga sessies. Doe eens ’s ochtends mee om je werkdag goed te beginnen. Of juist eind van de middag om je dag ontspannen en fit af te sluiten.

Conclusion Cares

We staan in het hart van de samenleving en dragen met onze maatschappijkritische projecten bij dat werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter verlopen. Maar we zijn ook gebruiker ervan en consumeren. Naast alle aandacht voor bits en bytes, stellen we ons daarom de returnvraag: wat doen we ervoor terug? Dat doen we met ons MVO-programma Conclusion Cares.

Maandborrel

Vermaak jij je met een dansje of heb je liever een goed gesprek? Je voelt je vast thuis op onze borrel! Elke donderdag nemen we de tijd om samen te proosten op de week, onze projecten en onze collega’s. En iedere maand pakken we uit met een themaborrel powered bij één van onze bedrijven. Nu even digitaal, maar als het weer kan in onze skybar in Utrecht. Zie jij jezelf al achter de tap?

Conclusion on Stage

Door kennis te delen en elkaar te inspireren, groeien we en blijven we ons ontwikkelen. Dat doen we door webinars en kennissessies, maar ook door Conclusion on Stage. Hier mag iedereen het podium pakken. Ook nog eens een laagdrempelige kans om voor ‘thuispubliek’ een stap te zetten als spreker. En je onderwerp bepaal je zelf! Van persoonlijke interesses en verhalen tot de laatste innovaties en trends.

Onze collega's aan het woord

First8 is voor mij een mix van passie voor Java, gedreven collega’s, ruimte om mezelf te ontwikkelen, maar ook de team- en familiedagen en bordspelavonden.

Linda Elbersen

Marketing & Communicatie

Ik werk met allemaal energieke mensen, dat vind ik het leuke aan dit team. Bij Conclusion AFAS Solutions krijg je kansen en de ruimte om ervan te leren als het mis gaat.

Peter Schuurhuis

Teamleider Servicecenter, Conclusion AFAS Solutions

Werken bij Conclusion Implementation is meer dan een klantvraag oplossen. Het verschil maak ik door een nog onscherpe probleemstelling samen met de klant te definiëren. We werken samen aan de meest passende oplossing. Wanneer de klant echt zelf verder kan, heb ik mij overbodig gemaakt. Dat geeft energie!

Michiel Croon

Senior Consultant, Conclusion Implementation

Blog
Verschil moet er zijn volgens Ilona Otten
Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00
Herculesplein 80
3584AA Utrecht
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy