• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Life @ Conclusion

Onze activiteiten

Of het nu gaat om kennis delen, klantcontact of iets teruggeven aan de natuur of maatschappij, we doen het het liefst samen. In verbinding met elkaar bereik je meer, en is het leuker!

Conclusion on Stage

Door kennis te delen en elkaar te inspireren, groeien we en blijven we ons ontwikkelen. Dat doen we door webinars en kennissessies, maar ook door Conclusion on Stage. Tijdens dit event voor en door collega's mag iedereen het podium pakken. Ook nog eens een laagdrempelige kans om voor ‘thuispubliek’ een stap te zetten als spreker. En je onderwerp bepaal je zelf! Van persoonlijke interesses en verhalen tot de laatste innovaties en trends.

ConclusiON! Re-thinking your future

Op donderdagmiddag 19 mei organiseerde Conclusion de derde editie van het evenement ConclusiON! Op vliegbasis Soesterberg inspireerden we ons kleurrijke ecosysteem van klanten, partners en collega’s rond het thema Re-thinking your future. Een speciale jubileumeditie in het kader van ons 25-jarig bestaan.

Conclusion Cares

Samen met 100 collega's hebben wij bomen geplant om landbouwgrond om te vormen tot natuur: het Conclusion Impact Bos. Waarom? We staan in het hart van de samenleving en zorgen er met onze maatschappijkritische projecten voor dat werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter verlopen. Maar we zijn ook gebruiker ervan. Met ons MVO-programma Conclusion Cares stellen we ons daarom de vraag: wat doen we ervoor terug?

Energie & gezondheid

Voel je je fit, dan werk je met plezier en energie. Of je nu fanatiek sporter bent, dol op een gezonde lunch of je hoofd wilt leegmaken met yoga, het kan allemaal.

Sport

Sport is favoriet bij veel collega’s. Zo doen we mee aan obstacle runs, hardloopwedstrijden, hockey tournooien, houden we bootcamps op onze locaties en organiseren we zelfs onze eigen Tour de Conclusion. Geen sportclub voor jou? Verzamel je collega’s en lead the way!

Gezonde lunch

Gezond en lekker eten; daar houden we van. In onze restaurants vind je een gevarieerd en veelal biologisch assortiment aan lunchgerechten voor een gesubsidieerde prijs. Ook zorgen we voor vers fruit op de werkplek.

Stoelmassage

Als je veel achter je bureau zit, is toch niets fijner dan een heerlijke stoelmassage? Op een aantal van onze locaties kun je een stoelmassage boeken om je spieren eens helemaal los te maken. Of doe eens een wandelmeeting!

Jouw eerste 100 dagen

Wat kun je verwachten in je eerste 100 dagen? We willen natuurlijk dat je je snel thuis voelt, daarvoor is een goede onboarding bij je eigen bedrijf en ook bij het ecosysteem van Conclusion belangrijk. In ieder geval kun je dit verwachten:

Jouw eerste dag

Op je eerste werkdag word je natuurlijk verwelkomt bij het Conclusion bedrijf waar jij aan de slag gaat. Jouw thuisbasis, waar je je directe collega's leert kennen en de ins en outs van jouw bedrijf!

Lunchen met de CEO

In je eerste maand nodigt de CEO van Conclusion, Engbert Verkoren, jou en de andere nieuwe collega’s van die maand uit voor een gezamenlijke lunch. Natuurlijk mag je hem alles vragen wat je wilt weten.

Red Pepper

Ieder kwartaal organiseren we de Red Pepper. Een event, waarbij je andere nieuwe collega’s uit het Conclusion ecosysteem ontmoet en meer te weten komt over Conclusion en de andere bedrijven.

Onze collega's aan het woord

Blog

Barista Ibrahim maakt de lekkerste koffie bij Conclusion

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00
Herculesplein 80
3584AA Utrecht
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies