Werken bij Conclusion

Life @ Conclusion

Onze activiteiten

Of het nu gaat om kennis delen, klantcontact, sporten, vieren of iets teruggeven aan de natuur of maatschappij, we doen het het liefst samen. In verbinding met elkaar bereik je meer, en is het leuker!

Werken bij Conclusion

Snowtastic

Een onvergetelijke wintersport met collega’s uit het hele ecosysteem: van beginnende wintersporters tot gevorderde sneeuwfanaten en van après-skibeesten tot wellness-fans. In Flachau gingen we drie dagen op zwart. Want naast hard werken, kunnen we ook enorm genieten.

werken bij Conclusion

Conclusion on Stage

Door kennis te delen en elkaar te inspireren, groeien we en blijven we ons ontwikkelen. Dat doen we door webinars en kennissessies, maar ook door Conclusion on Stage. Tijdens dit event voor en door collega's mag iedereen het podium pakken. Ook nog eens een laagdrempelige kans om voor ‘thuispubliek’ een stap te zetten als spreker. En je onderwerp bepaal je zelf! Van persoonlijke interesses en verhalen tot de laatste innovaties en trends.

Co2 prestatieladder niveau 5

Conclusion Cares

Samen met 100 collega's hebben wij bomen geplant om landbouwgrond om te vormen tot natuur: het Conclusion Impact Bos. Waarom? We staan in het hart van de samenleving en zorgen er met onze maatschappijkritische projecten voor dat werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter verlopen. Maar we zijn ook gebruiker ervan. Met ons MVO-programma Conclusion Cares stellen we ons daarom de vraag: wat doen we ervoor terug?

Werken bij Conclusion

Colours of Conclusion

Conclusion is jarig! In 25 jaar zijn wij gegroeid tot een veelzijdig ecosysteem, met unieke bedrijven vol exceptionele collega’s. We vierden dit samen met een groot feest ‘Colours of Conclusion’ in SugarCity met een spectaculaire line-up op verschillende podia en vermakelijke activiteiten. Speciaal voor alle bijzondere collega’s die ons prachtige bedrijf kleur geven!
Werken bij Conclusion

The Connection

Hét talentontwikkelingsprogramma van Conclusion. Met thema’s als persoonlijk leiderschap, samenwerken en netwerken. Door inspirerende sessies, praktijkervaring en reflectie ontdekken deelnemers hoe ze hun impact kunnen vergroten. Voor talenten binnen Conclusion die willen groeien, verschil willen maken en verbinding zoeken! Bekijk de video en zie hoe dertig talenten uit het Conclusion ecosysteem hun deelname afsloten tijdens een zinderende finalemiddag.

Energie & gezondheid

Voel je je fit, dan werk je met plezier en energie. Of je nu fanatiek sporter bent, dol op een gezonde lunch of je hoofd wilt leegmaken met yoga, het kan allemaal.

Icon 4

Sport

Sport is favoriet bij veel collega’s. Zo doen we mee aan obstacle runs, hardloopwedstrijden, hockey tournooien, houden we bootcamps op onze locaties en organiseren we zelfs onze eigen Tour de Conclusion. Geen sportclub voor jou? Verzamel je collega’s en lead the way!

Icon 4

Gezonde lunch

Gezond en lekker eten; daar houden we van. In onze restaurants vind je een gevarieerd en veelal biologisch assortiment aan lunchgerechten voor een gesubsidieerde prijs. Ook zorgen we voor vers fruit op de werkplek.

Icon 6

Stoelmassage

Als je veel achter je bureau zit, is toch niets fijner dan een heerlijke stoelmassage? Op een aantal van onze locaties kun je een stoelmassage boeken om je spieren eens helemaal los te maken. Of doe eens een wandelmeeting!

Jouw eerste 100 dagen

Wat kun je verwachten in je eerste 100 dagen? We willen natuurlijk dat je je snel thuis voelt, daarvoor is een goede onboarding bij je eigen bedrijf en ook bij het ecosysteem van Conclusion belangrijk. In ieder geval kun je dit verwachten:

Werken bij Conclusion

Jouw eerste dag

Op je eerste werkdag word je natuurlijk verwelkomt bij het Conclusion bedrijf waar jij aan de slag gaat. Jouw thuisbasis, waar je je directe collega's leert kennen en de ins en outs van jouw bedrijf!

Werken bij Conclusion

Lunchen met de CEO

In je eerste maand nodigt de CEO van Conclusion, Engbert Verkoren, jou en de andere nieuwe collega’s van die maand uit voor een gezamenlijke lunch. Natuurlijk mag je hem alles vragen wat je wilt weten.

Red Pepper

Ieder kwartaal organiseren we de Red Pepper. Een event, waarbij je andere nieuwe collega’s uit het Conclusion ecosysteem ontmoet en meer te weten komt over Conclusion en de andere bedrijven.

Onze collega's aan het woord

Conclusion Consulting is een hele fijne werkgever. Veel bedrijven zeggen de mens centraal te hebben, maar hier is dat echt zo! Ik voel dat er in me geïnvesteerd wordt; qua gezondheid, carrièreontwikkeling en als persoon, en zie dit ook bij anderen terug. Hoe Conclusion omgaat met mensen vind ik enorm inspirerend en aanstekelijk!

Letteke Pichel

Service Designer, Conclusion Consulting

Letteke Pichel Conclusion Consulting

Samen werken, lachen, sporten en je maatschappelijk inzetten. Dat is werken bij Conclusion Low Code Company, onderdeel van Conclusion. Elke dag ervaar ik veel vrijheid en ruimte om mijn baan zo uit te oefenen dat ik het beste tot mijn recht kom.

Joanne Becht

Recruiter Conclusion Low Code Company

Recruiter Conclusion Low Code Company

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

contact

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00