• Expertises

Markten

Hier maken wij het verschil

Door heel Nederland maken organisaties gebruik van het Conclusion Volg Systeem voor het registreren van zorg-gerelateerde processen. 

Onze focus

GGD

Inmiddels registeren al 10 GGD regio's onderdelen van hun takenpakket in ons CVS. Processen van OGGZ en Maatschappelijke Zorg worden geregistreerd, inclusief een online aanmeldformulier.

Veilig Thuis

14 van de 26 Veilig Thuis organisaties maken gebruik van ons CVS. Veilig Thuis maakt o.a. gebruik van het geautomatiseerd berichtenverkeer (CORV) met Politie, HALT en de Raad van de Kinderbescherming.

Gemeente

Gemeentes registreren hun processen rondom de Jeugdwet, WMO, nachtopvang en ongedocumenteerden in onze opmaat ingerichte oplossing.

Overig sociaal domein

Ook een Kessler Stichting, Comensha en andere organisatie maken gebruik van ons CVS voor hun clientregistratie, inclusief onze declaratiemodule.

Register. Report. Results. Voor elk domein!

Door de flexibele kern van onze applicatie is deze breder inzetbaar dan alleen binnen het sociaal domein. Elke vorm van dossiervorming of ketenregistratie kan worden ingericht binnen onze applicatie. Ook intern maken wij elke dag gebruik van onze applicatie.

Over het Conclusion Volg Systeem

Het CVS betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen.

Zij werken al met het CVS

Wat kunnen we samen bereiken?

Bel of email ons!

Conclusion Volg Systeem

+31 (0)85 225 03 72
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy