Cloud application journey

Een verouderd en versnipperd applicatielandschap remt je business. Je wilt graag versnellen, maar hoe? Conclusion begeleidt klanten naar een wendbaar en up-to-date ontwikkelplatform, zoals Cloud Native of Cloud Ready. Ben jij klaar voor een reis naar de cloud?

Beweeg mee - met cloud
Cloud migratie is een complex traject

Een transformatie naar de cloud is geen quick fix. Migratie is vaak een complex traject door de veelzijdigheid van het proces: veranderingen in de techniek vragen ook om aanpassingen in je organisatie en mindshifts van medewerkers. Elke beslissing is verbonden met wat elders in de organisatie gebeurt.

TWO-model: verbind business en IT

Op die interactie spelen we in met ons TWO-model. Het TWO-model maakt samenhang tussen jouw business en IT-thema’s helder en overzichtelijk. Wat je vraag ook is, Conclusion staat voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Bekijk de Cloud Application Journey animatie

Cloud application journey in het kort

Een wendbaar en up-to-date ontwikkelplatform brengt schaalbaarheid en flexibiliteit én de mogelijkheid om snel in te springen op nieuwe kansen. Bekijk de animatie voor onze aanpak.

Wat levert een succesvolle migratie naar de cloud je op?

Een up-to-date applicatielandschap in de cloud
Een wendbaar strategisch veranderportfolio
Versterkte applicatieteams die direct betrokken zijn
Een risicoloze livegang van je nieuwe applicatielandschap
Inzichtelijke kosten waar je grip op hebt
Pay per use: alleen betalen bij daadwerkelijk gebruik

Hoe we het doen

Terwijl wij bouwen aan de architectuur, mag jij bouwen op onze principes. Zoals veiligheid, 'privacy by design’ en ‘pay per use’ voor applicaties die daar baat bij hebben. Conclusion werkt standaard vanuit N-1: courante technologie wordt continu getoetst aan de laatste stand. Dit voorkomt nieuwe legacy en leidt tot een veilig, wendbaar en schaalbaar applicatielandschap. Onze vijf stappen voor een succesvolle Cloud application journey:

1. Een check op businesswaarde

Samen maken we de businesswaarde van je bestaande applicaties zichtbaar.

2. Analyse applicatielandschap

We maken een analyse van de techniek, met een roadmap van passende technologie en een aanpak voor applicaties die nog afwijkende technieken gebruiken. Zo faciliteren we ook nieuwe initiatieven: experimenteren met nieuwe technologie innoveert de roadmap.

3. Samen transformeren

We benutten de kennis binnen je organisatie en versterken je teams met specialisten die per fase nodig zijn. In samenwerking sturen we op het afgesproken resultaat, toewerkend naar DevOps-teams voor ontwikkeling en beheer.

4. Van ontwerp tot en met omzetting

We ontwerpen en bouwen een platform in de cloud. Daarop maken we met ‘infra-as-code’ bouwblokken die de applicaties en hun infrastructuur kunnen omzetten naar de nieuwe architectuur.

5. Een handboek als houvast

Na het vaststellen van de uitgangspunten voor de architectuur, maken onze architecten een Handboek Applicatietransformatie. Hierin leggen we scenario’s vast, gebaseerd op 5R- of 6R-methodiek. Met dit handboek kan de transformatie - met een aantal teams - schaalbaar worden uitgevoerd.

Laat je inspireren

Virtual Sciences Conclusion - Continuous Integration & Continuous Development

Applicaties uitrollen: efficiënt, voorspelbaar, snel!

CI/CD wint sterk aan populariteit. Door het gebruik ga je met je nieuw ontwikkelde software snel, herhaalbaar en met minder fouten naar productie.

Onze dienstverlening

9

Thema's

25+

Bedrijven

8

Markten

Een succesvolle digitale transformatie is nooit draaien aan één knop. Op die interactie spelen we in met onze dienstverlening. Maak kennis met onze negen thema’s en ons unieke TWO-model.

Meer weten over de waarde van een flexibel applicatielandschap?

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl