20-06-2019 / Conclusion / Brenda Reenders
High potential programma

Grande Finale van The Connection 2018-2019

 

Met een feestelijke Grande Finale sloten we vrijdag 14 juni de vijfde editie van The Connection af. Bijna 30 high potentials uit ons ecosysteem hebben het afgelopen jaar hun ziel en zaligheid gelegd in het oplossen van Conclusion-brede vraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de Grande Finale in DeFabrique in Utrecht. De verschillende projectgroepen presenteerden in parallelsessies hun uitkomsten en oplossingen over actuele, uiteenlopende onderwerpen zoals Interne mobiliteit, Millennials, RPA en Service Excellence binnen Conclusion. Naast betrokken directieleden waren ook vele geïnteresseerde collega’s op het event afgekomen. Zo kon de kennis met een groep van zo’n 100 enthousiaste collega’s uit ons ecosysteem gedeeld worden, wat natuurlijk heel waardevol is!

 

Winning Team The Connection 111968574890

"Deze waardering is geweldig!"

Gewonnen en dan ook zoveel complimenten...veel dank aan de aller allerleukste organisatie van heel Nederland en alle collega’s die aanwezig waren bij de Grande Finale! Als team hebben we hard gewerkt en dan is deze waardering geweldig!  Namens het winnende team door Thomas Pot, Business Intelligence Consultant bij Conclusion Implementation.

 

Op de foto van links naar rechts:

Thomas Pot, Bas de Vries, Casper van der Kooij, Evie Kamp, Gabriëlle Smulders

 

 

"The Connection is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het vereist commitment, veel tijd, samenwerking, creativiteit en doorzettingsvermogen. Maar ik kan je garanderen dat het het allemaal waard is! Onwijs leerzaam! Dank hiervoor." Mateo van 't Spijker, Scrum Master, Conclusion Flora

De teams werden door het publiek en de jury, bestaande uit Gert Heysteeg, Sander Rosenhart, Robert Derksen en Annemarie Noltes beoordeeld op creativiteit, innovatie, haalbaarheid en toepasbaarheid van het plan binnen Conclusion. De HR-publieksprijs ging naar Team I-Mob met hun prachtige presentatie en oplossing over het bevorderen van de interne mobiliteit binnen Conclusion. De technologieprijs ging naar Team RPA met hun direct toepasbare robotiseringsapp voor het Conclusion portfolio. Het was een inspirerende en gezellige afsluiting van een lucratieve, leerzame en verbindende periode!