• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Over ons

Zie ons als bruggenbouwer. Tussen heden en toekomst. Tussen strategie en uitvoering. Tussen mens en technologie. Met een ecosysteem van 26 expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services bedienen wij bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Het succes daarvan is in onze ogen alleen mogelijk op basis van integriteit, betrouwbaarheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Onze klanten herkennen dat. Reden waarom ze graag met ons werken. En onze mensen met hen. We doen het sámen.

Weerbaar. Wendbaar. Onderscheidend.

Digitale transformatie raakt alle facetten van onze economie. En is daarmee even uitdagend als noodzakelijk. Dat maakt een samenhangende en complete digitale strategie onmisbaar. Welke kansen liggen er? Wat betekent weerbaarheid eigenlijk voor jouw organisatie? Wat maakt je wendbaar genoeg voor morgen? En hoe blijf je relevant in een markt die continu verandert? Met ons TWO-model brengen we deze issues samenhangend in beeld langs de as van Technologie-Werkwijze-Organisatie: de basis voor de dialoog waarmee onze samenwerking start.  

Profiteer van ons unieke ecosysteem

Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit ieders vakmanschap inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan, zoals weergegeven in onze acht thema’s. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Onze dienstverlening is schaalbaar en in samenhang inzetbaar, gericht op specifieke deeloplossingen tot en met het hele domein van digitale transformatie en digital process outsourcing. 

Een kwestie van mentaliteit

Bij Conclusion geloven we in intensief samenwerken. In onze samenwerking gaat het verder dan technologie alleen; het moet klikken. Je stemt af met mensen die net zo gedreven zijn bij het oplossen van jouw vraagstukken als jij dat zelf bent. Los van rollen of posities: we werken schouder aan schouder. Je mag daarbij rekenen op onze hands on-mentaliteit. Duurzame plannen en innovatieve oplossingen - we bedenken ze én voeren ze uit. Daarbij kijken we verder dan de vier muren van onze werkplek: oplossingen moeten waarde creëren. Voor onze klanten, collega’s, partners en voor de maatschappij als geheel. We zorgen dat het werkt.

Business done differently

We hebben meer te bieden dan puur onze diensten. We trekken samen op met klanten en verbinden ons voor langere tijd. Omdat het loont vér vooruit te kijken en digitale transformatie de hele organisatie raakt. En omdat het leidt tot op elkaar ingespeelde klant- en projectteams, die aan een half woord genoeg hebben. Investeren in elkaar is de beste investering die je kunt doen. Opdrachtgevers maken dankbaar gebruik van ons ondernemerschap. Als we in een project of initiatief geloven, dan participeren we daar actief in. Business done differently.

Sustainable Development Goals

Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons in het hart van de samenleving: we dragen bij aan de energietransitie en helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen. Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies en vragen bij onze werkzaamheden veel van onze mensen. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de returnvraag te stellen: wat doen we ervoor terug? 

De tijd ver vooruit

Conclusion begon in 1997. Met een concept dat meteen aansloeg. Inspringen op veranderingen en daarbij je kansen pakken. Sommige van die veranderingen gaven zoveel impact, dat ze voor ons een nieuwe periode inluidden. 

Conclusion in cijfers

Digitalisering en business transformatie: ze zitten in de genen. Net als ons geloof in de zachte kant ervan, het menselijke. Lees hier hoe al die ingrediënten samen een plek krijgen in ons werk. En hoe zich dat vertaalt in de solide cijfers van de afgelopen jaren.

Meer over ons

TWO-ModelOns ecosysteemOnze mensenBusiness Done DifferentlyConclusion CaresOnze rootsConclusion in cijfersContact
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security