Conclusion | Partner van het eerste uur

ICT vakblad Computable nomineerd de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen als één van de 10 partnerprojecten voor de categorie Partner Project van het Jaar.

25 augustus 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Stempel 1

Wij als partner van het eerste uur het doel van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen een warm hart toedragen? De bundeling van kennis, talent en ondernemerschap, de combinatie van jong en oud, de samenwerking van overheid, onderwijs en bedrijfsleven, en dat op één locatie, met één focus: Big Data. We juichen het van harte toe en dragen er met de bedrijven uit ons Conclusion ecosysteem elke dag ons steentje aan bij. Maar niet alleen wij.

Ook het ICT vakblad Computable is enthousiast, want voor de categorie Partner Project van het Jaar heeft Computable De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen als één van de 10 partnerprojecten genomineerd. Computable brengt met deze categorie aansprekende projecten onder de aandacht waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. En daar zijn we best een beetje trots op. Deelt u onze trots, stem dan ook op de Brightlands Smart Services Campus. Dit kunt u doen tot en met 8 oktober via www.computableawards.nl/stem. Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

BCC Center Court 2