We don’t sweat, we sparkle; Wings for Life Worldrun

Tijdens het wereldwijde hardloopevent ‘Wings for Life Worldrun’ op 6 mei, liepen tienduizenden deelnemers met als gezamenlijk doel het inzamelen van geld voor onderzoek naar dwarslaesie. Dit weekend vond de vijfde editie plaats van deze run. Tussen de deelnemers liepen ook een aantal Conclusion collega’s mee en niet zonder reden!

9 mei 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

wings for justin

Wings for Justin

Als gevolg van een snowboard ongeval kampt collega Justin van Beijeren, werkzaam bij Conclusion Digital, namelijk met een dwarslaesie. Om Justin en andere mensen met een dwarslaesie te steunen lopen onze collega’s voor de Wings for Life Foundation om geld in te zamelen voor onderzoek naar dwarslaesie.

Deze vijfde editie stond in het teken van een individuele app run. Het ‘Wings for Justin’ team heeft gekozen voor een symbolische startlocatie, namelijk het parkeerterrein bij Snowplanet in Spaarnwoude. Voor het eerst stond Justin niet aan de zijlijn, maar nam hij zelf ook deel in zijn elektrische rolstoel met zijn collega’s! En er is nog meer goed nieuws: in totaal heeft het 'Wings for Justin' team 277 euro opgehaald voor onderzoek naar dwarslaesie!

Wings for Justin