Vooruit met Business Done Differently!

Wilt u vooruit met uw organisatie, maar zit de erfenis van gisteren uw groei van morgen in de weg? De oplossing is dichterbij dan u denkt: legacy transformatie.

30 juli 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Beeld jaarverslag 2017

Wilt u vooruit met uw organisatie, maar zit de erfenis van gisteren uw groei van morgen in de weg? Dan is de oplossing dichterbij dan u denkt: legacy transformatie. Kijk eens bij Royal FloraHolland. Vanuit de ambitie van Royal FloraHolland om haar positie te verstevigen, waren veranderingen noodzakelijk voor de verdere digitalisering van het bedrijf.

Te beginnen bij haar legacy transformatie. Deze transformatie dient zorgvuldig te verlopen aangezien Royal FloraHolland een wereldwijde, 24/7, dienstverlening aan haar kwekers en hun klanten biedt. Het huidige applicatielandschap wordt primair gerationaliseerd en vervolgens naar Cloud dienstverlening getransformeerd.

Het resultaat hiervan? Een volledig geautomatiseerde flexibele applicatieomgeving, ingericht conform hedendaagse technologieën en DevOps beheermodellen en toegespits op de uitdagingen die Royal FloraHolland morgen heeft. Daarnaast heeft Conclusion een belangrijke rol in de digitalisering van de bedrijfsprocessen van Royal FloraHolland. Zo moderniseren we een groot deel van de IT-infrastructuur en migreren we het applicatielandschap, inclusief de handelsplatformen naar de Public Cloud. Conclusion ontwerpt hiervoor ook de solutionarchitectuur.

Benieuwd hoe wij dat samen met onze klanten doen?

Gert Heysteeg

Gert Heysteeg

info@conclusion.nl