Conclusion scoort uitstekend in imago-onderzoek Computable

Conclusion wordt in het jaarlijkse Computable 100 imago-onderzoek weer goed gewaardeerd door de markt en trekt de stijgende lijn van voorgaande jaren door. In de algemene ranking klimt de ICT-dienstverlener van de 24e naar de 21e plek. In de deellijsten per ICT-topic zien we dezelfde opgaande trend. Van alle Nederlandse ICT-bedrijven staat Conclusion zelfs op de eerste plaats als het gaat om dienstverlening in Nederland.

28 december 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion behaald een uitstekende score in het imago-onderzoek van Computable 2022

In het door Enigma uitgevoerde online imago-onderzoek is de markt specifiek gevraagd naar het imago als zakenpartner, als werkgever, op het gebied van innovatie, op basis van het kennisniveau van de medewerkers en negentien ICT-deelgebieden. 

Rankings ICT-deelgebieden 

Als veelzijdig ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven richt Conclusion zich op business transformaties en IT-services. Door expertises samen te brengen rond klantvraagstukken kan écht onderscheidende dienstverlening worden aangeboden: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling. De brede dienstverlening vertaalt zich naar een goede vertegenwoordiging in de deellijsten per ICT-topic. 

Alle rankings zijn te vinden op Computable.nl. Hieronder het overzicht van de scores van Conclusion:

Ranking: 

ICT-deelgebied: 

# 1 

Robotisering 

# 3 

Business intelligence & data analytics 

# 4  

IoT & sensoren 

# 4 

Outsourcing 

# 7 

Big data & datamanagement 

# 10  

ERP 

# 12 

Consultancy 

# 16 

Security 

# 21 

Cloud computing & virtualisatie 

# 21 

Digitalisering 

Benieuwd naar de brede dienstverlening van Conclusion? Maak hier kennis met alle thema’s en ontdek hier met welke techtrends het ecosysteem zich bezighoudt. 

Conclusion bij financieel krachtigste Nederlandse ICT-bedrijven 

Computable publiceert naast het imago-onderzoek ook een overzicht van de honderd financieel krachtigste Nederlandse ICT-bedrijven. De lijst is door Corporate Finance International opgesteld aan de hand van gerapporteerde Nederlandse financiële gegevens over een periode van drie jaar, zoals omzetgroei, Ebitda-marge, solvabiliteit en de omzet per medewerker. Conclusion maakt op deze lijst een sprong van de 52e naar de 41e plek 

Wij helpen je graag vooruit 

Benieuwd wat het Conclusion-ecosysteem voor jouw organisatie kan betekenen? Je kunt bij ons terecht met elke vraag, in elke fase en voor elk portfolio. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Meer informatie?

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion