Tour de Conclusion met Bram Tankink

Bij Conclusion zijn we helemaal wielergek. Daarom organiseerden we daags na de Vuelta de 4e editie van Tour de Conclusion: onze jaarlijkse wielerkoers met klantrelaties. Koers jij volgend jaar mee? Geef dan je interesse door aan je Conclusion-contactpersoon. 

Dit evenement is afgelopen.

26 juli 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Tour de Conclusion met Bram Tankink

Of je nu graag het snot voor de ogen rijdt of liever aan het elastiek zit, het maakt niet uit. We hebben mountainbike-, gravelbike- en wielrenparcours op ieder niveau. Ervaren (ex-)renners - waaronder negenvoudig Tour de France-deelnemer Bram Tankink en wereldkampioene gravelbike Jannitta van den Brink – rijden mee en geven waardevolle wielertips.

Programma en aanmelden voor relaties

Het programma start om 13.00 uur met een ontvangst en presentatie door Bram Tankink. Na de koers is er de mogelijkheid om te netwerken tijdens de borrel en het sportbuffet. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met je Conclusion-contactpersoon.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.