Event - 31 oktober 2019

The Future of Food CHAINge - Nachtrust as a Service

Op 31 oktober 2019 vindt de derde community netwerkbijeenkomst voor CxO's en Digital Leaders uit de Food, Agri en Retail branche plaats welke door Conclusion in samenwerking met CIONET worden georganiseerd.

 

Nachtrust as a Service: hoe bewaakt u de continuïteit van uw business?

Deze middag zijn wij te gast bij het Mission Critical Operations Center (MCOC) van Conclusion in Utrecht. Het MCOC is het Operations Center waar 24/7 de continuïteit van de bedrijfskritische processen van onder andere NS, ProRail en Eneco geborgd worden.

 

Downtime is voor deze processen absoluut geen optie. Daarom worden deze processen 365 dagen per jaar, 24/7 gemonitord om de beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van de systemen te garanderen.

 

Naast de locatie in Utrecht, is er ook een Mission Critical Center in Amsterdam waar alle IT en OT voor Royal FloraHolland wordt gemonitord. Beide control centra voldoen aan de hoogste eisen van de SLA’s waarbij downtime absoluut geen optie is.

Richard Jacobs
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Richard Jacobs +31621856185

Nachtrust as a Service: hoe bewaakt u de continuïteit van uw business?

Net als elektriciteit, gas en water dient de IT-omgeving bij zowel bedrijven als de overheid tegenwoordig 365 dagen per jaar, 24/7 up-and-running te zijn. Een verstoring of zelfs uitval heeft grote impact op de bedrijfsvoering of zelfs de Nederlandse samenleving. Neem bijvoorbeeld een verstoring in de pakketdienst van PostNL, de Kerosine storing op Schiphol en een landelijke verstoring van het alarmnummer 112. Wat nu?

 

Wat is uw Plan B en C wanneer uw bedrijfskritische processen verstoord zijn of zelfs uitvallen?

Heeft u een plan B en C klaar staan wanneer uw bedrijfskritische processen verstoord zijn of uitvallen? Downtime van deze bedrijfskritische processen zijn gewoonweg geen optie.

 

Kijkje bij de buren – COOP supermarkten & NS

Hoe doen andere bedrijven dit? Met deze sessie kijken we over de schutting bij de buren en gaan we in gesprek met Marco van der Zalm, CIO bij COOP supermarkten en Frank de Ruijter, Dienstenmanager bedrijfskritische keteninformatie systemen bij de NS. Hoe gaan zij hiermee om? Hoe zorgen zij ervoor dat de organisatie digitaal wendbaar, weerbaar en beschikbaar zijn en blijven? Hoe verzekeren zij zichzelf van continuïteit? Dit en meer behandelen zij met de volgende topics tijdens deze sessie:

 

  • De gevolgen van een verstoring binnen de primaire (bedrijfskritische) processen.
  • Totaalbeeld van de componenten die de primaire processen het meest kwetsbaar maken.
  • Gemiste omzet bij uitval van bedrijfskritische processen.
  • Imagoschade bij verstoring of uitval.
  • Gemaakte kosten om zo snel mogelijk de bedrijfskritische processen weer op te starten na een verstoring of uitval.

  

Wat is de toekomst?

Na een kijkje bij de buren wordt ook de toekomst besproken met thought leaders (Tbc). Hoe ziet de toekomst van de fabriek eruit? Hoe gaat de digital supply chain er uit zien?

 

Kortom reden genoeg om een keten brede netwerkbijeenkomst te organiseren waar Digital Leaders vanuit de Food, Agri en Retail branche samenkomen.

Direct aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor het event van 31 oktober? Stuur dan een bericht naar Marita Vleugel van CIONET: marita@CIONET.com

Programma

Donderdag 31 oktober 2019 van 15:00 tot 19:00 uur

 

Het programma deze middag ziet er als volgt uit:
15.00 uur Ontvangst
15.20 uur Welkom door Richard Jacobs (Conclusion) en Herman van Bolhuis (CIONET)
15.30 uur Bezoek aan het Mission Critical Center van Conclusion
16.15 uur Break
16.30 uur Marco van der Zalm, CIO COOP Supermarkten
17:00 uur Frank de Ruijter, Dienstenmanager bedrijfskritische keteninformatie systemen NS Groep IT bij NS Groep N.V.

17:30 uur Spreker (tbc) over de Fabriek van de toekomst en Digital Supply Chain
18:00 uur Netwerkborrel en Walking Dinner

19.00 uur Afsluiting