The Future of Food CHAINGE

Hoe bewaakt u de continuïteit van uw business? Kunt u nog zonder een Plan B en C wanneer uw bedrijfskritische processen verstoord zijn of zelfs uitvallen in de Food, Agri en Retailbranche? Kom naar het Future of Food CHAINge event op 31 oktober 2019.

21 mei 2019   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

future of food chainge

Op donderdag 27 juni 2019 vindt de tweede community netwerkbijeenkomst voor CxO's en Digital Leaders uit de Food, Agri en Retail branche plaats. Conclusion organiseert dit unieke event samen met CIONET.

Innovatiekracht vergroten door samenwerking
Deze middag zijn wij te gast bij het Innovation Center van FrieslandCampina in Wageningen, waar alle expertise op het gebied van innovatie en research & development is samengebracht. 

FrieslandCampina vergroot zijn innovatiekracht door medewerkers uit verschillende disciplines nog intensiever met elkaar te laten samenwerken in een inspirerende omgeving. Innovatie vindt plaats in steeds grotere, open samenwerkingsverbanden. In Wageningen, in het centrum van de agrofood kennisinfrastructuur, kan FrieslandCampina gemakkelijker samenwerken met wetenschappers en andere bedrijven die in deze sector actief zijn.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur
RJacobs@conclusion.nl

Versnellen en groeien! Kunt u nog zonder Low-code en RPA in het veranderende bedrijfslandschap van de Food, Agri en Retailbranche?
De voedselketen staat meer dan ooit in de belangstelling. Nieuwe technologie doet zijn intrede, nieuwe business modellen veranderen de keten, de media besteden hier veel aandacht aan en ook de consument wordt mondiger. Gelukkig is de Food, Agri & Retail branche mondiaal toonaangevend, van innovatieve agrarische ondernemers tot wetenschappers en middelgrote tot grote bedrijven die een verschil willen maken. Maar wat is eigenlijk de rol en invloed van technologie op de positie van deze agrarisch ondernemers, ketenpartners en de consument?

In Nederland hebben we een unieke ketenstructuur, waarbij elke schakel verantwoordelijk is voor zijn eigen bedrijf. Dat maakt het soms lastig om partijen te verbinden. Iedereen is toch vooral met zijn eigen belang bezig, niet altijd met het gezamenlijk ketenbelang. Dat is wel aan het veranderen, want ketensamenwerking komt steeds meer voor. Over de gehele keten zijn er veel ontwikkelingen die niet breed bekend zijn.

Future of Food ChAINge: uw bedrijf versnellen en groeien met Low-code en RPA
Digitale transformatie is nodig om bedrijfsprocessen te optimaliseren. De huidige digitale markt biedt veel kansen, maar daar is wel een fundamentele verschuiving in de in- en externe processen, systemen en modellen voor nodig. Veel bedrijven zijn hiermee al goed op weg terwijl zij zoeken naar de beste manieren en technologische ontwikkelingen om hier invulling aan te geven.

Door het samenbrengen van IT en business kunnen bedrijven die gebruik maken van een low-code platform apps ontwikkelen die ervoor zorgen dat nieuwe technologieën sneller geïntegreerd worden in de business. Hierdoor kunnen bedrijven uiteindelijk een echte digitale transformatie bereiken. Het is echter wel van belang om de juiste (keten)partner te vinden die uw bedrijf en uw klanten begrijpt en weet hoe een low-code platform beide partijen ten goede komt. Low-code en RPA kunnen dus als versneller voor de business werken en voor een snellere time-to-market zorgen, sneller kosten reduceren waardoor het bedrijf ook sneller kan groeien. Kunt u nog zonder LowCode en RPA in het veranderende bedrijfslandschap van de Food & Agri branche?

Kortom reden genoeg om een keten brede netwerkbijeenkomst te organiseren waar Digital Leaders vanuit de Food, Agri en Retail branche samenkomen. Geen seminar met sprekers, maar uzelf en uw input vormen het programma. Laat u inspireren, verrassen en deel ervaringen met vakgenoten vanuit de hele keten.

CIONET en Conclusion organiseren dit jaar een aantal community bijeenkomsten voor de Food & Agri branche onder de noemer “The Future of Food Chainge”.

De netwerkbijeenkomst op 27 juni 2019 is de tweede uit een serie van drie community bijeenkomsten  voor CxO's en Digital Leaders vanuit de Food, Agri en Retail branche.

 De volgende bijeenkomst staat gepland voor 31 oktober 2019. Noteer dit alvast in uw agenda.

Direct aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor het event van 27 juni? Stuur dan een bericht naar Marita Vleugel van CIONET: marita@CIONET.com