The Future of Food CHAINGE event digitale innovatie

CIONET en Conclusion organiseren dit jaar drie events onder de noemer “The Future of Food Chainge”.

29 maart 2019   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Banner high res The Future of Chainge 28 maart 2019 update 111979008596
Event: ben jij er bij op 27 juni en 31 oktober 2019?
Digitale innovatie in Food & Agri voor groei

De voedselketen gaat op de schop voor bijna alle partijen. De komst van Industry 4.0 en Big Data leiden tot nieuwe inzichten en nieuwe business modellen. Als we praten over de voedselketen van de toekomst is er meer nodig dan technologie alleen. Het gaat ook om samenwerking op basis van vertrouwen, draagvlak, transparantie en bovenal beleving: ketensamenwerking 3.0.

CIONET en Conclusion maken zich sterk voor een community van bedrijven en organisaties om samen de basis te leggen voor deze nieuwe manier van samenwerken. CIONET en Conclusion organiseren dit jaar drie events onder de noemer “The Future of Food Chainge”.

Op 28 maart hebben we afgetrapt bij de 3D Makers Zone te Haarlem. De volgende bijeenkomsten staan gepland op 27 juni en 31 oktober 2019. Noteer deze data alvast in jouw agenda.

DE DIGITALE TRANSFORMATIE IS IN VOLLE GANG

De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat? Leiden nieuwe technologieën (IoT, Big Data en Blockchain), nieuwe producten en services en innovatieve businessmodellen ook tot meer succes en groei of juist niet? En hoe dan?

SUSTAINABLE, HEALTHY AND PERSONAL FOOD

Onder leiding van Herman van Bolhuis, Partner CIONET, Founder 3D Makers Zone en bestuurslid FME, gaan we deze middag in gesprek met thought leaders van o.a. Universiteit van Wageningen, JoinData en ForFarmers, over de ontwikkelingen en bijdrage van de digitale innovatie voor groei door meer Sustainable, Healthy and Personal Food.

SPREKERS VAN 28 MAART WAREN

Lan Ge, PhD

Senior Scientist Risk and Resilience bij Wageningen University

Marleen de Rond-Schouten, PhD

Directeur Digital Innovation bij ForFarmers

Jos Tholen, MBA

Business Development Manager, JoinData

presentatie food & agri
presentatie food & agri 1