Event: The Future of Chainge

De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat?

5 november 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

The future of change
The Future of Change

De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat? Leiden nieuwe technologieën, producten en services en innovatieve businessmodellen ook tot meer succes en groei of juist niet? En hoe dan?

Sustainable, Smart en Personal

Op het event THE FUTURE OF CHAINGE van 22 november as. waarvoor wij je van harte uitnodigen, staat alles in het teken van Sustainable, Smart en Personal Food. Verwacht geen coole gadgets of futuristische verhalen, maar ontdek de meerwaarde van ketensamenwerking 3.0 op basis van digitale transformatie. Het event op 22 november vormt de aftrap voor een duurzaam platform voor de Agri, Food & Lifesciences community.

Wat dit event aan insights oplevert? 

Op 22 november gaan op ons hoofdkantoor in Utrecht in op de gevolgen van digitale transformatie voor jouw toekomstige business. Zoals: afscheid van dichtgetimmerde contracten en keiharde SLA’s. Ze maken plaats voor vertrouwen, empathie en flow als basis voor open R&D, open kennisplatformen en big data & ketenintegratie initiatieven, zoals het ecosysteem. Tel daarbij de verschillende smaken van Cloud, agile samenwerken en vernieuwende IoT oplossingen. Alle highlights komen op het event aan bod.

Waarom wij dit event organiseren? 

Conclusion is één van de grote Nederlandse spelers in IT en Business. Net als andere dienstverleners in ons werkveld, helpen wij bedrijven in verschillende domeinen bij hun digitaliseringsslag. Maar anders dan al die anderen doen we dat vanuit een ecosysteem. Topexperts, ervaren kenners per domein, services en ondernemerschap vormen één organisch geheel. We practice what we preach. We delen onze ervaringen graag.

Interesse?

We denken een even krachtig als inspirerend programma - zie onderstaand -  te hebben samengesteld voor beslissers en beïnvloeders in de hele keten. Mogen we op jouw komst rekenen? Uiteraard is er tussen 15:00 – 20:00 uur voldoende aandacht voor de innerlijke mens en na afloop gelegenheid voor de informele aftertalk. Voel je welkom om het nuttige met het aangename te combineren!

Bij interesse meld je aan via deze link.