ConclusiON!

Met onze business done differently aanpak werden gasten verrast met inspirerende verhalen van sprekers die in hun métier excelleren, juist omdat ze ánders denken, disruptief en innovatief zijn.

7 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

ConclusiON 2019

Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van ConclusiON! plaats in DeFabrique. En we stonden aan! Samen met 250 waardevolle relaties genoten we van een avond vol boeiende sprekers, muziek en streetfood. Met onze business done differently aanpak werden gasten verrast met inspirerende verhalen van sprekers die in hun métier excelleren, juist omdat ze ánders denken, disruptief en innovatief zijn.

Sprekers als Floortje Dessing over de impact van (technologische) ontwikkelingen in andere werelden, Elanor Boekholt-O’Sullivan over leiderschap binnen de cyberwereld, Marielle Borderwijk over de toekomst van ons eten en drinken. Maar ook verhalen van PostNL, Lightyear, Undagrid en ERIKS, organisaties met een innovatieve aanpak en ambitie om te (blijven) ontwikkelen. 

Wat vonden de gasten?

We mochten waardevolle reacties van onze klanten ontvangen, zoals  "Verbinding op een dieper niveau". “We stonden aan!” en “Geweldig dat ik bij dit mooie evenement aanwezig mocht zijn”. Dit is de wijze waarop Conclusion haar klanten graag inspireert.

Bent u al met uw organisatie waar u wilt zijn?

Ontdek het digitale transformatie potentieel van uw organisatie. Conclusion helpt organisaties om digitaal wendbaar en weerbaar te zijn. We geloven in de kracht van samenwerking. Wij komen graag langs om een concreet plan te maken en de businesscase te specificeren.

Over Conclusion

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen en de digitale transformatie van organisaties, door ICT-kennis werkelijk te combineren met business- en domeinkennis.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Engbert Verkoren

Engbert Verkoren

Directeur
engbertverkoren@conclusion.nl