Conclusion wederom op het podium bij Singelloop Utrecht!

Deelname aan de Singelloop Utrecht

7 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Singelloop team Conclusion 2019 111956480916

Dit jaar nam Conclusion met maar liefst negen teams, vanuit de verschillende bedrijven binnen ons ecosysteem, voor de tweede keer deel aan de Singelloop Utrecht. Hiermee was ons aandeel in de Business Teams ruim 8%. Ook op de 5 km waren we met 1 team aanwezig.

Op een uitdagend en snel parcours door de prachtige binnenstad van Utrecht werden ze aangemoedigd door het enthousiaste publiek en gezellige muziek. Het snelste Conclusion team veroverde de tweede plaats. Het kleine beetje regen zorgde voor veel zuurstof in de lucht waardoor vele persoonlijke records werden verbroken. Zie hier alle onze uitslagen van de Singelloop Utrecht. 

Na de finish was er tijd voor een welverdiend hapje en drankje.

Conclusion kijkt wederom terug op een geslaagde dag waar sportiviteit, teamverband en competitie hand in hand gaan. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Deelname aan dit event komt voort uit Conclusion Sport, een initiatief waar in teamverband onder andere wordt meegedaan aan obstacle runs, hardloopevents en wielrenevents. Ook organiseren we bootcamps en doen we mee aan de bedrijfshockey competitie in Utrecht.

Ben je ook sportief en lijkt het je leuk om een volgende keer samen met het Conclusion team mee te doen?