15-10-2018 / nieuws / Martin de Smit
Team Conclusion

Conclusion op het podium tijdens Singelloop Utrecht

Dit jaar nam Conclusion met maar liefst vijf teams, vanuit de verschillende bedrijven binnen ons ecosysteem, voor het eerst deel aan de Singelloop Utrecht. Na de start van topatleten, waaronder Kiplangat, Gisamoda en Kipsang, was het tijd voor onze collega’s om te starten. In de categorie business run, met in totaal 98 bedrijven. Op een uitdagend en snel parcours door de prachtige binnenstad van Utrecht werden ze aangemoedigd door het enthousiaste publiek en gezellige muziek.


Na de finish was er tijd voor een welverdiend hapje en drankje. Tijdens de prijsuitreiking werden we helemaal verrast, een van de Conclusion teams bleek de een na snelste tijd van alle business teams gelopen te hebben.

 

Conclusion kijkt terug op een geslaagde dag waar sportiviteit, teamverband en competitie hand in hand gaan. Volgend jaar zijn weer van de partij!

 

Deelname aan dit event komt voort uit Conclusion Sport, een initiatief waar in teamverband onder andere wordt meegedaan aan obstacle runs, hardloopevents en wielrenevents. Ook organiseren we bootcamps en doen we mee aan de bedrijfshockey competitie in Utrecht.

 

Wil jij ook sportief aan de slag met je collega’s? Bekijk dan onze actuele vacatures