Score Consulting sluit zich aan bij Conclusion ter versterking SAP-dienstverlening

Toetreding tot Conclusion-ecosysteem versterkt de positie van het Portugese adviesbureau, zowel nationaal als internationaal.

29 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Score Consulting Signing

Business transformatie en IT-dienstverlener Conclusion is voornemens haar ecosysteem uit te breiden met het gerenommeerde Portugese adviesbureau Score Consulting. Het bedrijf bestaat uit meer dan 145 experts en heeft in Portugal een sterke positie als full service partner voor het ontwerpen, beheren en ondersteunen van SAP-gebaseerde bedrijfsoplossingen. Score Consulting versterkt het Conclusion-ecosysteem als nearshoring partner voor internationale klanten, terwijl ze hun partnership met klanten in de Portugese markt verder intensiveren. De overeenkomst is ter goedkeuring voorgelegd aan de Portugese mededingingsautoriteit.

Pedro Deusdado, directeur van Score Consulting: "Onze ambitie is om een toonaangevende speler te zijn op de Portugese markt. We geloven dat het partnership met Conclusion ons aanzienlijk gaat helpen om het succesvolle groeipad van de afgelopen jaren voort te zetten. Door ons aan te sluiten bij het Conclusion-ecosysteem, kunnen we onze positie versterken en tegelijkertijd onze eigen identiteit en cultuur behouden. Bovendien biedt dit partnership veel nieuwe mogelijkheden. Dankzij het bredere portfolio aan diensten en expertise van Conclusion kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met completere oplossingen. Daarnaast brengt deze stap veelbelovende loopbaanmogelijkheden met zich mee voor bestaand en nieuw talent, met toegang tot internationale projecten en kennis. Vanaf het begin van de gesprekken ervaren we een sterke culturele fit en veel respect van Conclusion voor onze Score-legacy. Door een combinatie van al deze ervaringen ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste stap is."

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: "Score Consulting is een gevestigde speler met een uitstekende reputatie, zowel in de Portugese markt als in de Europese SAP-gemeenschap. We zijn dan ook verheugd om een succesvol expertbedrijf als Score toe te mogen voegen aan ons ecosysteem. Hiermee leggen we bovendien ons eerste stevige fundament in Portugal. Binnen het Enterprise Applications-domein zien we dat SAP steeds meer terrein wint en klanten een toenemende behoefte hebben aan strategische ondersteuning. Score is perfect in staat om deze diensten te leveren, zowel in Portugal als in onze internationale klantenteams. We zijn er daarom van overtuigd dat we met deze toevoeging onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Naast een naadloze aansluiting op het gebied van dienstverlening, passen de bedrijven ook voor wat betreft cultuur en karakter goed bij elkaar."

Over Score Consulting

Score Consulting is een adviesbureau voor informatiesystemen dat technologie ten dienste stelt van bedrijfsoptimalisatie en -groei, met een bijzondere expertise in SAP-oplossingen. Het hoofddoel is om kennis om te zetten in waarde. Sinds de oprichting in 2005 is SCORE gestaag gegroeid op basis van een nauwe samenwerking met klanten en een gemotiveerd en voortdurend gewaardeerd team. De realisatie van onderscheidende en succesvolle projecten is de hefboom geweest voor internationale ontwikkeling.