ProRail verlengt overeenkomst met Conclusion met vier jaar

Op vrijdag 20 januari 2017 hebben Henk Bothof, CIO van ProRail, en Engbert Verkoren, CEO van Conclusion, hun handtekening gezet onder een vierjarige verlenging van de bestaande samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst heeft betrekking op de outsourcing van de Generieke ICT-Voorzieningen van ProRail.

31 januari 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

ProRail verlengt overeenkomst met Conclusion met vier jaar

Voortzetting bestaande dienstverlening

De huidige samenwerking tussen ProRail en Conclusion is gestart op 1 april 2013 met een initiële looptijd van vier jaar, dus eindigend op 1 april 2017. ProRail heeft deze samenwerking bekrachtigd met een maximale verlenging van vier jaar, tot 1 april 2021.

Henk Bothof, CIO van ProRail: “ProRail zet met Conclusion de huidige succesvolle samenwerking graag voort. De samenwerking biedt volop kansen om onze Generieke ICT-Voorzieningen ook verder te innoveren. We hebben alle vertrouwen dat Conclusion de partner is om onze continue digitale transformatie te verzorgen.”

Technology & Innovatie Roadmap
Conclusion levert aan ProRail onder meer een centrale servicedesk, werkplekdiensten en beheer, hybride Clouddiensten en ketenbeheer van applicaties. Dit gebeurt vanuit een Conclusion Technology & Innovatie Roadmap gericht op de ProRail Generieke ICT-Voorzieningen. De Roadmap zorgt voor een toekomstvast ProRail platform door de continue implementatie van de juiste software releases én de verwijdering van oude componenten van zowel hard- als software op de generieke infrastructuur. Bovendien worden innovaties gelijk in de praktijk toegepast. Hiermee wordt ProRail niet alleen ontzorgd, maar krijgt zij ook de rust en ruimte om zich volledig te focussen op haar eigen core business.

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “We zijn er trots op dat ProRail kiest voor de maximale verlenging van de overeenkomst. Dit is een mooi compliment en een blijk van vertrouwen richting onze collega’s die 24/7 voor ProRail in touw zijn. We kijken met veel vertrouwen en plezier uit naar het vervolg van onze samenwerking.”