Promedico breidt partnership met Conclusion verder uit

Conclusion helpt Promedico met een verkorte time-to-market voor hun diensten.

28 juni 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion Promedico time-to-market

In navolging van het in december 2017 gestarte strategisch partnership tussen Promedico en Conclusion op het gebied van ICT-dienstverlening, is er op maandag 4 juni jongstleden een vijfjarig contract aan de bestaande overeenkomst toegevoegd. Binnen dit nieuwe contract wordt Promedico gemigreerd naar een nieuwe functionele werkplek én wordt het applicatielandschap getransformeerd en gemigreerd naar een Continuous Delivery Cloud platform (CI/CD) wat als Paas (Platform as a Service) geleverd wordt. Voor Promedico betekent dit een verkorte time-to-market voor nieuwe diensten en dat operationele beheertaken structureel weg worden geautomatiseerd.

Digitale transformatie

De afgelopen jaren heeft Promedico samen met de andere bedrijven onder de Promedico Groep koers gezet richting geïntegreerde zorg. De migratie van het Promedico applicatielandschap naar een volledig geautomatiseerd Continuous Delivery Cloudplatform - snelle en betrouwbare ontwikkeling en IT-dienstverlening - vormt hiervoor een logische volgende stap.

Mark Verheijen, COO van de Promedico Groep: “Dit nieuwe platform geeft Promedico de ruimte om zich volledig op ontwikkeling en innovatie ten behoeve van geïntegreerde zorg te blijven focussen. Het is bovendien zeer positief voor ons dat door deze overstap de time-to-market van nieuwe producten binnen het Promedico portfolio wordt verkort en de IT-dienstverlening naar onze klanten verbeterd.”

Strategisch partnership

De werkwijze die Conclusion en Promedico in hun samenwerking hanteren is gericht op het optimaal faciliteren van de ontwikkelingen én innovaties van Promedico. Dit vertaalt zich naar een state of the art werkplek en het leveren en samen door ontwikkelen van een Continuous Delivery Cloud platform. Doordat beide volledig gestandaardiseerd en geautomatiseerd zijn is er de mogelijkheid om op basis van behoefte én direct gecontroleerd de benodigde IT-voorzieningen aan te bieden.

Optimalisatie door technologie

Conclusion stelt zonder tussenkomst van mensen, geautomatiseerd een werkplek, ontwikkel- en productieomgeving beschikbaar aan Promedico.

Om bovenstaande diensten in de dagelijkse praktijk optimaal te benutten gaan de Promedico ontwikkelaars en Conclusion engineers en op basis van een DevOps invulling samenwerken Zo ontstaat er, naast een verbetering op de techniek, ook een verbetering in de samenwerking. Met als gezamenlijk doel om de klanten van Promedico zo goed mogelijk te bedienen.

Gert Heijsteeg, Directeur Conclusion Infrastructure Services: “Promedico is voor Conclusion een mooie partner in het Zorgdomein die haar IT legacy aan het transformeren is om haar klanten blijvend optimaal te kunnen bedienen. Conclusion FIT, één van de bedrijven uit ons ecosysteem, gaat met Promodico de transformatie aan naar een state-of-the-art applicatielandschap, dat klaar is voor de technologieën, Cloud, en methodologieën, DevOps, van vandaag én morgen.”