Podcast: Low Code

Low-code is booming. Het grote voordeel? De ontwikkeltijd is 4 tot 10 keer sneller dan bij traditionele ontwikkeltalen. En de toekomst ziet er rooskleurig uit. Met onder meer multi experience, virtual reality en AI-toepassingen.

In de derde aflevering van onze innovatiepodcast Tussen de bedrijven door gaat Tessel in gesprek met Monique de Vos, RAP consultant bij myBrand | Conclusion. En met Anthony Dickinson, CTO van Conclusion Low Code Company. Beiden ontwikkelen ze met low-code: de een met Mendix de ander met OutSystems. Concurrenten? Zo ervaren ze het niet. Het Conclusion ecosysteem zorgt juist voor een enorm goede samenwerking! 

16 augustus 2022   |   Podcast   |   Door: Conclusion

Deel

Tussen de bedrijven door podcast 3 low code

Luister aflevering 3: Low Code

Podcast Apple

Apple Podcasts

Tussen-de-bedrijven-door

Over de podcast

Het onderwerp van deze serie: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk. Tessel bespreekt op laagdrempelige wijze wat we allemaal doen rondom innovatieve onderwerpen zoals Low Code, Computer Vision, Internet of Things en Virtual assistants. Allemaal onderwerpen van onze Conclusion Emerging Technologies Radar

Wat betekent bijvoorbeeld E-herkenning of Event Streaming voor onze klanten? Welke innovatieve oplossingen hebben wij klanten geboden? Deze podcast biedt een kijkje in onze keuken voor iedereen die ons beter wilt kennen. Maak kennis met onze mensen en hun ambities, en hoe ze elkaars expertises bundelen tot krachtige oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar onze andere innovatieve trends?

Bekijk onze Conclusion Technology Radar

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.