Ontmoet het Conclusion ecosysteem op AG TechFest

Op woensdag 20 september stond het Conclusion-ecosysteem in de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor AG TechFest: het zakelijke techfestival van Nederland, waar innovatie, nieuwe inzichten en creativiteit samenkomen. Met containersessies met inspiratievolle usecases van Conclusion Mission Critical, Conclusion MBS, AMIS Conclusion én myBrand Conclusion. 

Dit evenement is afgelopen.

7 augustus 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Fotocredit: Joris Telders - joristelders.nl

AG TechFest is het festival voor ambitieuze IT’ers die met technologie een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld. Conclusion focust sterk op opdrachtgevers met grote maatschappelijke relevantie. We zijn trots op de meerwaarde die wij met onze klanten creëren bij het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen: in onder meer het openbaar vervoer, de zorg en bij de energietransitie. In onze stand en tijdens de containersessies hoor je er alles over.

Containersessie Conclusion Mission Critical

Stappenplan voor het innoveren van je (missie)kritische businessketens

Met oog op een duurzame toekomst en de opkomst van alsmaar nieuwe technologieën word je als bedrijf gedwongen continu te innoveren. Maar hoe innoveer je kritische bedrijfsketens als business continuity essentieel is? Eneco staat voor deze uitdaging met de energietransitie en de ambitie om in 2035 klimaatneutraal te zijn. CTO Jochem van Lierop bespreekt aan de hand van deze usecase de uitdagingen en dilemma’s. Je vertrekt met een stappenplan voor het innoveren van je kritische bedrijfsketens.

Containersessie Conclusion MBS

Fast Forward: kickstart jouw toekomst!

Functioneel Microsoft CE Consultant Djordi Engelberts geeft in deze interactieve containersessie een introductie van het Conclusion ecosysteem en Conclusion MBS. Ben jij afgestudeerd en geïnteresseerd in een kickstart van jouw carrière? Djordi vertelt enthousiast over het Fast Forward-programma. Hét graduate programma voor toekomstige professionals in de IT-wereld met expertise in Microsoft Dynamics 365 ERP/CRM.

Containersessie AMIS Conclusion

Meer dan 40.000 meter energienetwerk smart door realtime data

Solution architect Frank Schutrops vertelt in twintig minuten hoe AMIS Conclusion – met behulp van realtime data – een essentiële bijdrage levert aan de energietransitie. De laatste vier jaar is Frank met zijn team betrokken geweest bij het aansluiten en besturen van meer dan 75.000 energie-assets: van warmtenet, boilers, warmtepompen, zonnepanelen, windparken, zonneweides en industriële batterijen, tot traditionele energieopwekking. Het team kan nu tot op detailniveau zien waar energie wordt gebruikt en waar het wordt opgewekt. Met als resultaat dat er veel bewuster gekozen kan worden meer duurzame energie te leveren.

Containersessie myBrand Conclusion

Graffiti gone: schoonmakers (Vebego) in actie en verbeterde reizigerservaring (NS) met low-code app

myBranders Jasper Oudenaarden en Youri van Haalen transformeren de containersessie in een levendige presentatie met deze usecase over Vebego en NS. Dagelijks zijn ongeveer tachtig schoonmakers van Vebego bezig met het verwijderen van graffiti van treinen. Eén van de onderdelen van het contract tussen NS en Vebego is de afspraak om continu werkprocessen te verbeteren, onder meer door gebruik te maken van moderne IT-systemen. Daarom is voor het inplannen en uitvoeren van graffitiverwijdering een nieuwe app ontwikkeld die beter aansluit bij de processen op de werkvloer. Jasper en Youri vertellen hoe myBrand Conclusion Vebego en NS begeleidde bij de implementatie hiervan.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk het volledige programma en meld je aan via de eventwebsite van AG TechFest.

Fotocredit: Joris Telders - joristelders.nl

Over Conclusion Mission Critical

Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit van (levens)belang zijn. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat jouw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’.

Conclusion Mission Critical. Als downtime geen optie is.

Over Conclusion MBS

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties brengt de organisatie mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP en CRM-applicaties van Microsoft Dynamics 365. Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. De organisatie bedient bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. De werkwijze van Conclusion MBS typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Met kritische specialisten is Conclusion MBS graag een partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Microsoft Dynamics.

Over AMIS Conclusion

AMIS Conclusion is pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van realtime data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren. AMIS doet waar anderen over praten. We zijn dé specialist op het gebied van Data- en Integratie Engineering, Data Platforms en Internet of Things.

Over myBrand Conclusion

myBrand Conclusion biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP- en OutSystems-dienstverlening. Het bedrijf is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een dienstverlener waar je zelf klant zou willen zijn. Dit heeft zich vertaald in de missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn lange termijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand Conclusion zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand Conclusion inmiddels bekend als de SAP- en OutSystems-dienstverlener die verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand Conclusion biedt SAP- en OutSystems-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat ruim 18 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Maarssen. Er werken meer dan 400 mensen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.