NS, KPN en Conclusion bouwen samenwerking verder uit

Dinsdag 1 augustus 2017 hebben Hessel Dikkers, CIO van NS en Gert Heysteeg, directeur Conclusion, drie nieuwe samenwerkingsovereenkomsten ondertekend. Deze overeenkomsten gaan over de dienstverlening met betrekking tot InfoPlus, het TAB IBM en het TAB DXC

23 oktober 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

ondertekenen kpn ns conclusion contract

Sinds de start is de samenwerking tussen NS, KPN en Conclusion jaar na jaar gegroeid en versterkt. Op 1 augustus is deze samenwerking nogmaals bekrachtigd vanuit NS door het ondertekenen van drie nieuwe overeenkomsten. Een viertal bedrijven uit ons Conclusion ecosysteem gaat aan deze samenwerking bijdragen: Conclusion Mission Critical (InfoPlus & TAB DXC), Conclusion FIT (TAB DXC), MyBrand (TAB DXC) en Virtual Sciences (TAB IBM). De samenwerking zorgt voor een eenduidiger, flexibeler en meer agile dienstverlening van de NS. Het gevolg hiervan is meer stabiliteit in de kritieke kernprocessen, zoals reisinformatie en bijsturing. Deze processen spelen zich overigens op de achtergrond af en hebben geen directe gevolgen voor de reizigers.

Onderdeel van de nieuwe samenwerkingsovereenkomsten is onder andere een contract voor minimaal 7 jaar voor het beheer van de NS Berichtendienst. Dit contract heeft als doel het uitbouwen van de dienstverlening en het faciliteren, vernieuwen en onderhouden van de infrastructuur (Enterprise Service Bus) om toekomstvastheid te garanderen. Verder wordt, waar nodig, het bestaande platform geoptimaliseerd en het Life Cycle Management verzorgd.

Gert Heysteeg, directeur Conclusion, vertelde over de versterkte samenwerking het volgende: 

“Wij zijn er trots op dat NS middels deze nieuwe contracten wederom kiest voor het bekrachtigen van onze samenwerking. Het geeft ons bovendien de bevestiging dat waar we in geloven, in praktijk ook echt werkt: het bouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers om zo, door inzet van technologie, de business van onze opdrachtgevers te versterken. Ik zie deze nieuwe samenwerkingsovereenkomsten bovendien als een groot compliment voor onze collega’s die zich elke dag, 24/7, inzetten voor NS. We kijken dan ook met vertrouwen uit naar het vervolg van onze samenwerking.”