NS en Nomad Digital kiezen wederom voor Conclusion ForeyeT

Nadat NS en NOMAD DIGITAL (leverancier van het OBIS-systeem) al eerder voor ForeyeT hebben gekozen voor de installatie van eerste generatie van het OBIS-systeem is ook dit keer de keuze van NOMAD DIGITAL en NS op ForeyeT gevallen om de tweede generatie van het systeem te installeren.

26 juli 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Scaled Agile software helpt bij het bouwen van applicatie

Conclusion ForeyeT, één van de 22 bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem, is gestart met het vervangen van het On Board Information Services (OBIS) systeem op 365 intercity’s van de NS. Nadat NS en Nomad Digital (leverancier van het OBIS-systeem) al eerder voor Conclusion ForeyeT hebben gekozen voor de installatie van eerste generatie van het OBIS-systeem is ook dit keer de keuze van Nomad Digital en NS op Conclusion ForeyeT gevallen om de tweede generatie van het systeem te installeren.

Martijn Danse, directeur van Conclusion ForeyeT is erg enthousiast over dit project: “Ik vind het erg fijn dat Conclusion ForeyeT de kans krijgt om samen met Nomad Digital en NS wederom aan het OBIS-systeem te werken. Na de ombouw van de communicatiesystemen in 2015 en de optimalisatieslag in 2017 gaan wij ook nu weer graag de uitdaging aan.”

Nieuwsgierig naar hoe Conclusion ForeyeT dit aanpakt? Lees hier het hele artikel.