NPM Capital op bezoek tijdens zeer geslaagde CTO middag!

Op woensdag 17 mei heeft Conclusion CTO’s van de verschillende bedrijven in het NPM Capital portfolio mogen ontvangen tijdens de CTO middag. Op ons kantoor in Utrecht op de 21e verdieping hebben we de aanwezigen getrakteerd op een inhoudelijke en inspirerende middag waarbij verschillende digitaliseringsvraagstukken & -uitdagingen de revue zijn gepasseerd.

17 april 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

CTO middag

De CTO middag is een initiatief vanuit NPM Capital met als doel om onderling als NPM-bedrijven nader kennis te maken aan de hand van een technologiethema. Dit meet & greet moment, tevens de eerste uit een reeks aan momenten, heeft het thema Digitale Transformatie & Disruptie. Een kolfje naar onze hand natuurlijk, zeker gezien het feit dat wij het enige IT-bedrijf zijn binnen het NPM portfolio.

Na een warm welkom door NPM en een korte introductie vanuit Engbert over Conclusion, nam Arjen van Berkum het woord. Arjen heeft de aanwezigen meegenomen in alle ins en outs van zijn favoriete onderwerp: ‘Dare to Disrupt’.

Na deze opwarmer volgde een interactieve sessie tussen de verschillende CTO’s en onze eigen Conclusion IT-experts. Aanwezigen konden in 3 rondes van steeds 20 minuten aanschuiven bij een thema dat voor hen interessant was. De thema’s die besproken werden, zijn; Big Data, API management, Vernieuwen en Innoveren, Employee Journey, Agile organisatie, Customer Journey, Automation/AI, Micro Services, Onderhoud vs. Vernieuwen, ERP en Digitale Transformatie. Aan de hand van voorbeelden en concrete cases hebben onze IT-experts tijdens de rondetafelgesprekken de IT-gerelateerde uitdagingen binnen deze thema’s, die leven bij de deelnemers, bij de kop gepakt en besproken.

Dat de CTO middag een succes was, bleek uit de vele positieve reacties die we na afloop en ook via de mail van de deelnemers hebben mogen ontvangen.

We kunnen dus wel zeggen dat we met deze middag ons ecosysteem echt hebben kunnen neerzetten als kennisautoriteit! Met dank aan alle betrokken collega’s: Lucas Jellema, Frenk Ochse, Gert-Jan Zandbergen, Marijn Jenné, Etienne Valstar, Jeroen Borst, Marco van der Veer, Arjan Lamers, Marco Blijenberg, Maximilian Ebenhoch, Arjen van Berkum. Eugene Reijgersberg en Sander Rosenhart.