Morgens wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Versterkte positie in consultancy-dienstverlening in de publieke sector dankzij bundeling van kennis en ervaring

Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion breidt haar ecosysteem uit met het gerenommeerde adviesbureau Morgens. Morgens adviseert en begeleidt klanten in de zorg, het onderwijs en de overheid in grootschalige verandertrajecten. De dienstverlening van Morgens richt zich op verandermanagement, procesverbetering, digitale- en organisatietransitie en strategieontwikkeling en -executie. Met de toevoeging van Morgens versterkt Conclusion haar consultancy-dienstverlening aanmerkelijk, met name in de publieke sector. 

31 oktober 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Morgens onderdeel van Conclusion ecosysteem

Vooruitgangskracht in de publieke sector 

Morgens heeft meer dan twintig jaar ervaring in verander- en verbetertrajecten bij publieke organisaties in Nederland. Centraal in deze trajecten staat “vooruitgangskracht”: het ondersteunen van klanten bij de uitdagingen van morgen. Morgens heeft binnen de zorg, de overheid en het onderwijs een groot track record opgebouwd en is voor veel organisaties in het publieke domein al jarenlang een belangrijke en betrouwbare partner. Met 65 medewerkers is Morgens actief in ziekenhuizen, GGZ, gemeenten, instellingen in de langdurige zorg en publieke gezondheid, de strafrechtketen en mbo-, hbo- en universitaire onderwijsinstellingen. 

Petra van Zeeland, partner bij Morgens: “Onze missie is om onze klanten morgen sterker te laten zijn dan vandaag. Conclusion biedt een uitstekende basis om deze missie verder vorm te geven. Wij zien veel mogelijkheden om binnen het ecosysteem intensief met andere bedrijven samen te werken om toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van en in het publieke domein te waarborgen. Wij verheugen ons om samen met andere Conclusion bedrijven onze klanten nog beter in staat te stellen hun maatschappelijke taak te vervullen. Naast de wederzijdse versterking op inhoudelijk vlak, zien wij tevens veel kansen voor onze medewerkers op het gebied van kennis, inspiratie en samenwerking.” 

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “Morgens is een gevestigde speler met een goede reputatie binnen de zorg, overheid en het onderwijs. De toevoeging van Morgens aan Conclusion zorgt ervoor dat we meer kennis en kunde in huis hebben om complexe business vraagstukken binnen de publieke sector op te lossen. Het is een prachtige stap in het aanbieden van full-service dienstverlening aan onze klanten, van strategie tot executie, van technologische innovatie tot de adoptie van nieuwe werkwijzen door de organisatie. Naast een mooie aanvulling qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Vakmanschap en ondernemerschap staan hoog in het vaandel.

Over Morgens 

Morgens is een organisatieadviesbureau voor de publieke sector en begeleidt organisaties, teams en medewerkers bij organisatietransitie. Transitie gericht op het vergroten van wendbaarheid en voortdurend verbeteren. Het doel daarbij is om de klanten van Morgens organisatiebreed beter te laten presteren en te begeleiden bij het toekomstklaar worden, waardoor zij flexibel kunnen inspelen op alle veranderingen die op hen afkomen. Met een veranderkundige insteek richt Morgens zich op de verbetering van processen, samenwerking, prestaties en structuur van organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid.

Over Conclusion 

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.