Conclusion midden in de maatschappij

Midden in de maatschappij: van daaruit werkt Conclusion het liefst, en de kinderen van onze collega’s ook!

10 april 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

DEF AFBEELDING VLOG 112006237452

Jorgie Hendriks, dochter van onze collega Lambèrre Hendriks bij Conclusion FIT, en medescholier Luuk Nagtegaal. Twee enthousiaste leerlingen aan het tweetalig Atheneum, gaan op 15 april aanstaande in het kader van hun schoolopdracht naar de Filipijnen. Wat ze daar gaan doen? Ze gaan een week lang de handen uit de mouwen steken bij het Chosen Children Village, een weeshuis voor kinderen met een verstandelijke of een lichamelijke beperking. Jorgie is zelf in de Filipijnen geboren en heeft het grootste deel van haar leven in Nederland gewoond. Samen met Luuk heeft ze het plan opgevat om terug te gaan naar haar geboorteland om daar haar Nederlandse energie terug te geven aan de Filipijnse maatschappij. Een mooie match met de energie in ons eigen Conclusion ecosysteem. Want wanneer je elke dag door technologie gedreven in het hart van de Nederlandse maatschappij mag opereren, is het mooi hier af en toe ook iets aan terug te kunnen geven.

Terug naar Jorgie en Luuk, die recht uit hun hart iets bij willen dragen aan de Filipijnse maatschappij door zelf actie te ondernemen. Reden voor Conclusion om deze mooie actie van Jorgie en Luuk mede invulling te geven door hen een koffer vol praktische bagage (schrijfgerei, knutselspullen en spelletjes) mee te geven op hun pad richting de Filipijnen.

Wil je meer weten over de reis van Jorgie en Luuk? Bekijk dan onderstaand filmpje wat ze voor onze collega’s en andere geïnteresseerden maakten. Jorgie en Luuk op de voet blijven volgen? Dat kan natuurlijk ook, via de blog van Jorgie. We delen die blog uiteraard ook op onze social media kanalen. Jorgie en Luuk, heel veel succes en plezier!