Conclusion versterkt Enterprise Applications portfolio met Microsoft Dynamics competentie

- Persbericht -

Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland. De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing. Dit bedrijf gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions). De organisatie bestaat uit ruim 60 experts, die een sterke positie hebben opgebouwd als implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. De toevoeging van deze organisatie aan het Conclusion ecosysteem is een belangrijke versterking van de dienstverlening op het gebied van Enterprise Applications. Per 1 december verhuist de organisatie naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht.

27 oktober 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion versterkt Enterprise Applications portfolio met de overname van Microsoft Dynamics-activiteiten van KPMG Nederland

Jan-Douwe Jilderda, directeur Conclusion MBS: “Het Conclusion ecosysteem vormt een prachtig huis voor onze mensen, met veel nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast geeft deze overname een krachtige impuls aan onze strategie; we kunnen zo nog relevanter zijn voor onze klanten en een breder dienstenspectrum aanbieden. We kijken ernaar uit om samen te ondernemen en een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten en nieuwe organisaties.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “We zijn verheugd om een mooi bedrijf als Conclusion MBS aan ons ecosysteem toe te mogen voegen. De Microsoft Dynamics competentie was het ontbrekende stukje in de puzzel van onze Microsoft dienstverlening. Binnen het Enterprise Applications domein zien we Microsoft aan terrein winnen en kiezen steeds meer klanten voor Microsoft Dynamics oplossingen. Met Conclusion MBS als bedrijfsonderdeel verbreden we ons dienstenaanbod en hun service offering sluit perfect aan op onze huidige Microsoft based services, waaronder IT-infrastructuur, applicatiemanagement en data-analytics. Naast een naadloze aansluiting qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en de mensen hebben dezelfde bloedgroep.”

Edwin Herrie, partner en lid van de Raad van Bestuur KPMG Nederland: “We zijn blij dat onze collega’s een goede plek krijgen bij Conclusion, in een omgeving waar ze zich verder kunnen ontwikkelen op het vlak van systeemintegratie-activiteiten. Onze adviesfunctie in het Microsoft-domein blijft KPMG verder uitbreiden waarmee we onze klanten helpen digitaal te transformeren naar een zogeheten powered, connected & trusted enterprise omgeving.”

Over Conclusion MBS

Conclusion MBS, oorspronkelijk opgericht in 1997, helpt organisaties met succesvolle business transformaties. Het bedrijf is uitgegroeid tot een volledige MS Dynamics partner, met focus op het implementeren van complexe end-to-end Dynamics systeemintegraties. Daarnaast biedt de organisatie managed services en licentie- en subscriptiemodellen. MBS bedient bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Medewerkers kenmerken zich door diepgaande kennis en inlevingsvermogen.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Laten we praten over wat we samen kunnen bereiken.

Neem contact op.

Jan-Douwe Jilderda

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
jan-douwe.jilderda@conclusion.nl